bartosz311287 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 klasyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2018 przez cyprys19 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 https://youtu.be/-w8gn1AOyIA 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Pooglądajcie, dobry trening na wyrobienie w sobie poczucia absurdalnego humoru......rzecz stara, a pomaga poruszać się po dzisiejszym virtualnym świecie bez naiwności, która każe wierzyć we wszystko, co się widzi https://youtu.be/6xgzPtUPiS0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dziękuję koledzy , za Wasze Solidarne wsparcie. Bądź co bądź wymagało to dużej odwagi. No może nie takiej jak na filmiku , ale............ W okresie stanu wojennego przyszło mi odbywać zasadnicza służbę wojskową . Jedynie słuszna w swoim mniemaniu władza wprowadziła jedynie słuszne rządy , dla dobra ogólnego , choć wbrew naszej solidarności. Teraz jest inaczej ........ Chyba ?! No przynajmniej w wojsku jest inaczej . Ponieważ konto "żona Pisarza" zostało zbanowane jako moje multikonto , a ja zaliczyłem następny punkt karny.Trzeba by ugasić zaistniałą sytuację . Jednak zła obsługa gaśnicy powoduje że trzeba spadać. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) (...)Ponieważ konto "żona Pisarza" zostało zbanowane jako moje multikonto , a ja zaliczyłem następny punkt karny.(...)Hmm, chyba to było konto żony- jak sama nazwa wskazywała, nie Twoje...Nasze żony/mężowie/dzieci nie mogą mieć też konta na jerku, uczestnicząc/pisząc na swoje.. konto? Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) (...)Ponieważ konto "żona Pisarza" zostało zbanowane jako moje multikonto , a ja zaliczyłem następny punkt karny.(...) Hmm, chyba to było konto żony- jak sama nazwa wskazywała, nie Twoje...Nasze żony/mężowie/dzieci nie mogą mieć też konta na jerku, uczestnicząc/pisząc na swoje.. konto?Też tego nie rozumiem, konto było założone z innego niż mój komputera , na inny niż mój adres imei . Jedyne co go ze mną łączyło to wspólny ruter i węzeł małżeński. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Piotr Witaj ponownie! :) :)Miło Cię widzieć. Odnoszę jednak wrażenie,że zaczynasz lawirować na krawędzi (co może się źle skończyć) niczym linoskoczek.Daj już spokój ,albo wyjaśnij to z Modami na priv. , bo lina po której teraz stąpasz może się skończyć,albo urwać...Moim zdaniem nie warto! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (...)Ponieważ konto "żona Pisarza" zostało zbanowane jako moje multikonto , a ja zaliczyłem następny punkt karny.(...) Hmm, chyba to było konto żony- jak sama nazwa wskazywała, nie Twoje...Nasze żony/mężowie/dzieci nie mogą mieć też konta na jerku, uczestnicząc/pisząc na swoje.. konto?Uff w sobotę byłem o włos od tragedii - młody chciał założyć konto, ale powiedziałem mu że, do przeglądania forum może używać mojego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 W sumie nie wiadomo co gorsze. Kilka kont w jednym domu/kompie/wi-fi czy "podszywanie się" poprzez korzystanie, czytanie, pisanie z jednego (glównego)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Piotr Witaj ponownie! :) :)Miło Cię widzieć. Odnoszę jednak wrażenie,że zaczynasz lawirować na krawędzi (co może się źle skończyć) niczym linoskoczek.Daj już spokój ,albo wyjaśnij to z Modami na priv. , bo lina po której teraz stąpasz może się skończyć,albo urwać...Moim zdaniem nie warto!Marcin też się cieszę . Pewnie masz rację. Nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło. Zobacz w wątku wiało trochę nudą , a teraz jak się zrobiło wesoło . Jest super.A jak to mówią . W dobrym towarzystwie , to nawet warto dać się powiesić. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Koledzy dajcie spokój,pewne żarty w dzisiejszych "czasach"nabierają innej barwy.Trochę dystansu do humoru."Oficjalnie" banowanie kogoś na forum wprowadza nie zdrową dyskusje.Osobiście uważam,że powinno się banować osobę wysyłając wiadomość na priv.Informując go co, jak i dlaczego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tak na wszelki wypadek. Pod koniec lat 70-tych byłem częstym bywalcem Służewieckiego Toru Wyścigów Konnych. Ten znaleziony filmik przypomniał mi dość zabawną historię której byłem świadkiem.Spodnie pękły i opadły po wyjściu koni z maszyny startującej. Ci co mieli lornetki komentowali " k....wa całą d.... jej widać" . Jej, bo spodnie opadły dżokejowi płci damskiej. Nieszczęśliwcy bez lornetek wytrzeszczali oczy , oczekując kiedy konie dobiegną na prostą przy trybunie głównej.Pozostali dżokeje biorący udział w wyścigu wstrzymywali konie żeby się od tyłu dobrze przypatrzeć ,a śmiech ich był głośniejszy od tętentu biegnących koni.Bieg nie został unieważniony , a jedynie kilku dżokejów dostało kary finansowe za wstrzymywanie koni. A sprawczyni całego zamieszania, dzięki pękniętym spodniom bieg wygrała. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) piter v, zapewniam Cię. że przeczytasz takie uzasadnienie...jak "pewnego dnia się obudzisz i..nie będziesz mógł się zalogować :D Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Piotrze , i już jest weselej https://www.wiocha.pl/1553451,Mix_prawdziwych_wariatow Jakoś tak orgazmowo odleciała https://www.wiocha.pl/1553438,3_2_1_i_odlatujemy To musiało boleć Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Wszystko było nawet w tym miesiącu. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Artur1125 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi