Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję koledzy :)  , za Wasze Solidarne wsparcie. :highfive:

Bądź co bądź wymagało to dużej odwagi.  No może nie takiej jak na filmiku , ale............ :maybeban:

1a3410a43714e98e18d7aabac817d29a.gif

W okresie stanu wojennego przyszło mi odbywać zasadnicza służbę wojskową . :(

Jedynie słuszna w swoim mniemaniu władza wprowadziła jedynie słuszne rządy , dla dobra ogólnego , choć wbrew naszej solidarności. ;) :D

Teraz jest inaczej :) ........ Chyba -_- ?!  

No przynajmniej w wojsku jest inaczej .

e8a4b31068b85790d4e04ae9eb016452.gif

Ponieważ konto "żona Pisarza" zostało zbanowane  jako moje multikonto , a ja zaliczyłem następny punkt karny.omg.gif

Trzeba by ugasić -_- zaistniałą sytuację . Jednak zła obsługa gaśnicy ;)  powoduje że trzeba spadać. :lol:

2316627b70ffd682a385de0dbf7291c4.gif

• Like 18

(...)
Ponieważ konto "żona Pisarza" zostało zbanowane  jako moje multikonto , a ja zaliczyłem następny punkt karny.omg.gif
(...)

Hmm, chyba to było konto żony-  jak sama nazwa wskazywała, nie Twoje...
Nasze żony/mężowie/dzieci   ;)  nie mogą mieć też konta na jerku, uczestnicząc/pisząc  na swoje.. konto?

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 4

(...)

(...)

Nasze żony/mężowie/dzieci   ;)  nie mogą mieć też konta na jerku, uczestnicząc/pisząc  na swoje.. konto?

Też tego nie rozumiem, konto było założone z innego niż mój komputera , na inny niż mój adres imei . Jedyne co go ze mną łączyło to wspólny ruter i węzeł małżeński. :D

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 3

Piotr Witaj ponownie! :) :) :)Miło Cię widzieć.

Odnoszę jednak wrażenie,że zaczynasz lawirować na krawędzi (co może się źle skończyć) niczym linoskoczek.

Daj już spokój ,albo wyjaśnij to z Modami na priv. , bo lina po której teraz stąpasz może się skończyć,albo urwać...Moim zdaniem nie warto!

• Like 2

(...)

(...)

Uff w sobotę byłem o włos od tragedii - młody chciał założyć konto, ale powiedziałem mu że, do przeglądania forum może używać mojego  :rockon:

• Like 5

Piotr Witaj ponownie! :) :) :)Miło Cię widzieć.

Odnoszę jednak wrażenie,że zaczynasz lawirować na krawędzi (co może się źle skończyć) niczym linoskoczek.

Daj już spokój ,albo wyjaśnij to z Modami na priv. , bo lina po której teraz stąpasz może się skończyć,albo urwać...Moim zdaniem nie warto!

Marcin :)  też się cieszę . Pewnie masz rację. -_- 

Nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło. :D

Zobacz w wątku wiało trochę nudą :( , a teraz jak się zrobiło wesoło :lol:  . Jest super.

A jak to mówią . W dobrym towarzystwie , to nawet warto dać się powiesić. :D

• Like 7

Koledzy dajcie spokój,pewne żarty w dzisiejszych "czasach"nabierają innej barwy.Trochę dystansu do humoru."Oficjalnie" banowanie kogoś na forum wprowadza nie zdrową dyskusje.Osobiście uważam,że powinno się banować osobę wysyłając wiadomość na priv.Informując go co, jak i dlaczego.

• Like 3

Tak na wszelki wypadek. :D

18gifxsneqqq.gif

Pod koniec lat 70-tych byłem częstym bywalcem Służewieckiego Toru Wyścigów Konnych. Ten znaleziony filmik przypomniał mi dość zabawną historię której byłem świadkiem.

Spodnie pękły i opadły po wyjściu koni z maszyny startującej. Ci co mieli lornetki komentowali " k....wa całą d.... jej widać" :D . Jej, bo spodnie opadły dżokejowi płci damskiej. Nieszczęśliwcy bez lornetek  wytrzeszczali oczy :o  , oczekując kiedy konie dobiegną na prostą przy trybunie głównej.

Pozostali dżokeje biorący udział w wyścigu wstrzymywali konie żeby się od tyłu dobrze przypatrzeć ,a śmiech ich był głośniejszy od tętentu biegnących koni.

Bieg nie został unieważniony , a jedynie kilku dżokejów dostało kary finansowe za wstrzymywanie koni. A sprawczyni całego zamieszania, dzięki pękniętym spodniom  bieg wygrała.  :D

1fe82c77dd8c111539cc55496e1c73f5.gif

• Like 19

Witam Piotrze , i już jest weselej  ;)

6726e3560ab5f05913937281c9b6e2c4.jpg

https://www.wiocha.pl/1553451,Mix_prawdziwych_wariatow

Jakoś tak orgazmowo odleciała 

https://www.wiocha.pl/1553438,3_2_1_i_odlatujemy

To musiało boleć 

05081a541e6e7b3de89a147c31d4ffd9.gif

Edytowane przez Jano
  • Like 2