saalar Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morigan40 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IS-3efvLs40 ide albo nie ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Moje dzieciństwo legło w gruzach 207386_10151259592225614_1442891377_n.jpgKurde. Chyba jestem ociężały umysłowo bo nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kurde. Chyba jestem ociężały umysłowo bo nie łapię Wpisz sobie w google to, co jest w lewym górnym rogu i będziesz wiedział o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Wpisz sobie w google to, co jest w lewym górnym rogu i będziesz wiedział o co chodzi ... i że co? że niby oni tak razem... eeee, nie... to nie możliwe... i że nikt nic, aż do teraz? ludzie by przecież gadali... to nie możliwe...... fotoszop jakiś... mówię wam... Edytowane 21 Lutego 2013 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Moje dzieciństwo legło w gruzach Eeeeee tam takie rzeczy.Cały czas przypuszczałem że Bolek z Lolkiem r...ą Tolę aż jej piegi podskakują, a teraz po prostu wyszło szydło z worka ot i tyle - i ja się pytam, co robi żont w ty sprawie i dlaczego media nie uczynily z tego doniesienia tematu tygodnia ?? (błąd celowy).W związku z tym proponuję powołać niezawisłą komisję, która przesłucha Bolka, Lolka i Tolę, w końcu chodzi o propagowanie seksu wśród nieletnich.Ponadto nie wiem czy wiecie, ale Lolek po latach przeszedł poważną operację, obecnie jest kobietą i zasiada w sejmie z ramienia palikociarni. Niestety losy Bolka i Toli są mi nieznane, może ktoś z Was wie co się z nimi dzieje ? Edytowane 21 Lutego 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Ciekawe, czy przed, lub po, Bolek z Tolą palą......lolka Edytowane 21 Lutego 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dobrze ,że nie wydało się co robił Reksio z Kotem Filemonem.O trójkącie - Tytus,Romek i Atomek lepiej nawet nie wspominać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Smerfów była cała wioska, a jak wiemy, Smerfetka tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No to już mi śmierdzi bardzo poważnym groupen gang bang sexem - deprawacja dzieci jak nic .No to co z ta komisją sejmową będzie czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No to sobie wyobrażcie co robili Żwirek i Muchomorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dwóch zakochanych w sobie gejów zapragnęło mieć dziecko. Poczynili zatem potrzebne ku temu kroki:Zmieszali swoja spermę w probówce, znaleźli kobietę, która zgodziła się na bycie biologiczną mamą i lekarza, który ją sztucznie zapłodnił ich wspólnym nasieniem. Po dziewięciu miesiącach oczekiwania telefon: urodził się syn. Pojechali do szpitala. Tam pielęgniarka zaprowadziła ich do sali, w której leżało dwadzieścia noworodków. Dziewiętnaście z nich zanosiło się głośnym rykiem, a dwudzieste w kąciku uśmiechnięte i spokojne. Pielęgniarka to właśnie niemowlę wskazała palcem mówiąc "To wasz".Jeden z gejów, rozczulony, mówi do drugiego:-Popatrz, kochanie, czy to nie cudownie, wszystkie dzieci płaczą, a nasz synek taki grzeczny i spokojny.A pielęgniarka na to:-Teraz proszę panów to jest spokojny, ale poczekajcie, jak mu wyjmiemy smoczek z tyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Oglądajcie do końca. http://www.youtube.com/watch?v=lAu1U_yeDR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 BO " pić to też, trzeba umieć " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 z dwojga złego,lepiej na "dechę" niż na bombę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na bombę i po bombkach, autokastracja i fenomen dla periodyków medycznych, jak to się w organizmie ludzkim jądra z migdałkami spotkały, a tak rozwalił sobie głowę. Chociaż, może i nie rozwalił, mięsień piwny spory wyhodował, musiała jakaś amortyzacja być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 taniec też dawał radę :D "prawie" gangnam style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja wam mowie to nie przez alkohol tylko to poczatki choroby morskiej :) Nadaje się do nagród Darwina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Eeeeee tam takie rzeczy.Cały czas przypuszczałem że Bolek z Lolkiem r...ą Tolę aż jej piegi podskakują, a teraz po prostu wyszło szydło z worka ot i tyle - i ja się pytam, co robi żont w ty sprawie i dlaczego media nie uczynily z tego doniesienia tematu tygodnia ?? (błąd celowy).W związku z tym proponuję powołać niezawisłą komisję, która przesłucha Bolka, Lolka i Tolę, w końcu chodzi o propagowanie seksu wśród nieletnich.Ponadto nie wiem czy wiecie, ale Lolek po latach przeszedł poważną operację, obecnie jest kobietą i zasiada w sejmie z ramienia palikociarni. Niestety losy Bolka i Toli są mi nieznane, może ktoś z Was wie co się z nimi dzieje ? Żont..............bezcennne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=j5NaUO5okaY&feature=player_embedded РЫБАЛКА Edytowane 24 Lutego 2013 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) @maximus ale widziałeś na końcu dopisek - (błąd celowy) ?To taka moja celowa forma "docenienia" tego co ta banda wyprawia. Wracając do tematuMąż z żoną pracują na pieska... Rytmicznie, rytmicznie, rytmicznie... Wkońcu żona odwraca się:- może byś powiedział coś miłego, np. że mnie kochasz...Na co mąż:- kocham cięI dalej rytmicznie, rytmicznie, rytmicznie...Żona znowu:- a może teraz coś od siebie...Na co mąż:- Dupa wyżej... Edytowane 24 Lutego 2013 przez Zwierzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Hehehe @zwierzu Dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Aż mi łzy po plecach poleciały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wchodzi mąż do sypialni i mówi do żony:-dzisiaj pokochamy się trochę inaczej niż zwykle...Żona:- inaczej, ale jak?Mąż:- na jeźdźca...Żona:- najeźdźca, jaki znowu najeźdźca?Mąż:- germański ku..wa oprawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi