Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisz sobie w google to, co jest w lewym górnym rogu i będziesz wiedział o co chodzi :)

... i że co? że niby oni tak razem... eeee, nie...  to nie możliwe... i że nikt nic, aż do teraz? ludzie by przecież gadali... to nie możliwe...

... fotoszop jakiś... mówię wam...

Edytowane przez maxtip

Moje dzieciństwo legło w gruzach :D

Eeeeee tam takie rzeczy.

Cały czas przypuszczałem że Bolek z Lolkiem r...ą Tolę aż jej piegi podskakują, a teraz po prostu wyszło szydło z worka ot i tyle ;) - i ja się pytam, co robi żont w ty sprawie i dlaczego media nie uczynily z tego doniesienia tematu  tygodnia  ?? (błąd celowy).

W związku z tym proponuję powołać niezawisłą komisję, która przesłucha Bolka, Lolka i Tolę, w końcu chodzi o propagowanie seksu wśród nieletnich.

Ponadto nie wiem czy wiecie, ale Lolek po latach przeszedł poważną operację, obecnie jest kobietą i zasiada w sejmie z ramienia palikociarni. Niestety losy Bolka i Toli są mi nieznane, może ktoś z Was wie co się z nimi dzieje ?

;)

Edytowane przez Zwierzu

Dwóch zakochanych w sobie gejów zapragnęło mieć dziecko. Poczynili zatem potrzebne ku temu kroki:

Zmieszali swoja spermę w probówce, znaleźli kobietę, która zgodziła się na bycie biologiczną mamą i lekarza, który ją sztucznie zapłodnił ich wspólnym  nasieniem. Po dziewięciu miesiącach oczekiwania telefon: urodził się syn. Pojechali do szpitala. Tam pielęgniarka zaprowadziła ich do sali, w której leżało dwadzieścia noworodków. Dziewiętnaście z nich zanosiło się głośnym rykiem, a dwudzieste w kąciku uśmiechnięte i spokojne. Pielęgniarka to właśnie niemowlę wskazała palcem mówiąc "To wasz".

Jeden z gejów, rozczulony, mówi do drugiego:
-Popatrz, kochanie, czy to nie cudownie, wszystkie dzieci płaczą, a nasz synek taki grzeczny i spokojny.
A pielęgniarka na to:
-Teraz proszę panów to jest spokojny, ale poczekajcie, jak mu wyjmiemy smoczek z tyłka.

Eeeeee tam takie rzeczy.

Cały czas przypuszczałem że Bolek z Lolkiem r...ą Tolę aż jej piegi podskakują, a teraz po prostu wyszło szydło z worka ot i tyle ;) - i ja się pytam, co robi żont w ty sprawie i dlaczego media nie uczynily z tego doniesienia tematu  tygodnia  ?? (błąd celowy).

W związku z tym proponuję powołać niezawisłą komisję, która przesłucha Bolka, Lolka i Tolę, w końcu chodzi o propagowanie seksu wśród nieletnich.

Ponadto nie wiem czy wiecie, ale Lolek po latach przeszedł poważną operację, obecnie jest kobietą i zasiada w sejmie z ramienia palikociarni. Niestety losy Bolka i Toli są mi nieznane, może ktoś z Was wie co się z nimi dzieje ?

;)

Żont..............bezcennne :lol: :lol: :lol:

@maximus ale widziałeś na końcu dopisek - (błąd celowy) :) ?

To taka moja celowa forma "docenienia" tego co ta banda wyprawia.

Wracając do tematu

Mąż z żoną pracują na pieska... Rytmicznie, rytmicznie, rytmicznie... W
końcu żona odwraca się:
- może byś powiedział coś miłego, np. że mnie kochasz...
Na co mąż:
- kocham cię
I dalej rytmicznie, rytmicznie, rytmicznie...
Żona znowu:
- a może teraz coś od siebie...
Na co mąż:
- Dupa wyżej...

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 2