Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzi baba w ciąży do lekarza, panie niech pan coś poradzi, piątka po chałupie lata a to bedzie 6.

Co chłop sie przytknie to brzuch rośnie. Będzie pani wracać do domu proszę zajść do apteki i kupić kondomy.

Ubierze pani męża przed stosunkiem w prezerwatywę i brzuch rósł nie będzie.

Po roku:- I co nie posłuchała pani doktora, widzę że znowu jest pani w ciąży.

Panie doktorze jak pomyślałam że przed każdym bzykaniem bede musiała do apteki latać to mu na drutach zrobiłam

• Like 6

Przerabiałem to w domu.

Poszedłem do sklepu modelarskiego po składankę dla 9 cio latka. Dostałem taką dla 14 sto latka z ostrzeżeniem ze zajmie to mu naprawde dużo czasu. Tydzień minimum.

Po 2 godzinach potomek przytargał złożone i z pretensjà mówi. To było trudne. Całe 2 godziny mi to zajeło.

I druga sytuacja.

Dziś rano dzwoni siostra. Przywieź potomka bo mają na sklepie panią która przyniosła robota z twierdzeniem ze nie do złożenia. Zawiozłem i pojechałem na chwile do drugiego sklepu. Wróciłem po max 30 minutach. Robot czekał złożony. Potem widziałem panią która odbierała zabawkę. Twierdziła ze razm z synem 18 latsiedzieli cały dzień i dupa. Obecnie syn ma 10 lat

kup mu na targu stary ruski nakręcany budzik

rozłóż, rozkręć itd. i daj latorośli

i będzie miał zajęcie na Święta 

;-)