Jozi Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 http://armyworld.pl/product-pol-1219-Ghillie-Suit-Digital-Desert-komplet-bluza-spodnie-kapelusz-i-oslona-na-bron-Maskowanie-dla-mysliwego-snajpera-.htmlKamuflaż dla pstrągarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ech, liczyłem, że to nie wypłynie, ale tak to jest, weź raz zamieść swoje zdjęcie w necie … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Mąż kręci się w łóżku i woła żonę, kończącą myć naczynia:- Zajączku, chodź do mnie, nie mogę bez ciebie zasnąć.Żona w ciemności idzie do niego, lecz nagle potyka się o dywanik i pada. Mążzawodzi:- Oj moja słodka, kochanie ty moje, nie uderzyłaś się? Chodź szybciutko domnie kwiatuszku !Po burzliwej miłosnej scenie mąż przewala się na bok i zaczyna chrapać. Żonazdecydowała się wziąć prysznic, lecz drogą do łazienki znów potyka się i pada.Mąż budzi się- Nosz kurwwa, widzisz ją, jak krowa na lodowisku !Moja kobieta powiedziała, że to jest baardzo brzydki kawał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 @Jozi, to może ten ? Po upojnej nocy pełnej uniesień nadchodzi ranek: - Dzień dobry kwiatuszku... - Dzień dobry słoneczko. - Posłuchaj myszko... - Tak, kotku? - Zrobisz śniadanie, rybko? - Oczywiście, skarbeńku. - Jajeczniczkę, złotko? - Ze szczypiorkiem, pieseczku. - Ale na masełku, żabciu? - Nie może być inaczej, misiu. - K@#$%! Przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie martw się Jozi, widocznie Twoja kobita z moją się umówiły Mąż do żony (mocno spóźnionej): - Gdzie byłaś tyle czasu? - U Ewy na brydżu. Mąż dzwoni do Ewy i pyta: - Była u ciebie moja żona? - Nie. Inna (podobna) sytuacja: Żona do męża: - Gdzie byłeś tyle czasu? - U Ryszarda. Żona dzwoni do wspomnianego i pyta: - Był u ciebie mój mąż? - Tak, ale w tej chwili nie może podejść bo poszedł do ubikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie wiem czy było. Dzwoni Palikot do Biedronia - jesteś na Grodzkiej ? Nie w Kaliszu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Przeklinam swoją wizualizującą wszystko wyobraźnię w tym momencie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dwie panie na plotkach: -Ten mój to cały wieczór tylko piwko żłopie i na mecz się gapi, a później w łóżku to szkoda gadać, góra pięć minut i po wszystkim.Na to druga- A ja miałam cudny dzień. Najpierw obiad w restauracji, wyobraź sobie mój nie wziął steku tylko dał się namówić na Sałatkowy Raj, później romantyczny spacer, wieczór przy świecach, a na deser seks, ale najlepszy w moim życiu! Dłuuuuga gra wstępna, potem oral, a na koniec normalny, ale chyba z godzinę, i miałam pierwszy w życiu wielokrotny orgazm! W tym czasie spotykają się ich mężowie.- Ale miałem fajny wieczór. Zimne piwko, meczyk - nasi wygrali - a na koniec szybki numerek i w zasnąłem szczęśliwy! A ty?- Szkoda gadać. Coś tam robili i wyłączyli nam prąd. Głodny byłem, to zadzwoniłem po taryfę i pojechaliśmy ze starą do knajpy. Kurde, dawno tam nie byłem, chyba właściciel się zmienił, bo ceny z kosmosu! Całe szczęście, że moja zaproponowała jakieś zdechłe sałaty, bo na stek mnie nie było stać. Później nadal głodny, ale spłukany, musiałem wracać na piechotę do domu. A tam nadal bez prądu. Coby się nie potykać o własne nogi zapaliliśmy świeczki, ale smród jak na cmentarzu, meczu nie ma, w brzuchu burczy... Pomyślałem położę się, może jakoś prześpię do rana. Coby gadania nie było, a te świeczki chciałem pogasić, bo smród jak - ale to już mówiłem - to zaproponowałem seks. Ale coś nie mogłem się podniecić, bo te świeczki, no i wiesz, jak się mecz przypomniał, szkoda gadać. Gdy w końcu udało mi się stanąć na wysokości zadania, to znużony tym wszystkim, i tym smrodem świec, nijak nie mogłem skończyć. A do tego moja co chwile jęczała, jakby się jej coś działo. Mówię ci, koszmar Najgorszy wieczór w życiu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 "co minimalizuje zdolnosc szczytowych obciazen i czyni zbednymkorygowanie i modyfikacje hamulca podczas musztry." Google translator lub inne automat rules ;-) http://allegro.pl/penzill-spin-3000-kolowrotek-wft-ryobi-od-smok24-i3115576334.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Z takich grubszych :-) Jak nazywają się usta blondynki?Fiuterał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 "co minimalizuje zdolnosc szczytowych obciazen i czyni zbednymkorygowanie i modyfikacje hamulca podczas musztry." Google translator lub inne automat rules ;-) http://allegro.pl/penzill-spin-3000-kolowrotek-wft-ryobi-od-smok24-i3115576334.htmlKołowrotek WFT, opis za to WTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morigan40 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oAyUDu7gpLw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 nie wiem czy już było: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Polska - Ukraina 1:3 :D :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Taaa, podczas tego wyjątkowego spotkania powstało kilka całkiem nowych bluźnierstw, przekleństw, oraz sposobów na intymne spotkanie mojego glana z pośladkami co poniektórych uczestników meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Wiosna, Polska Reprezentacja, PZW ...idea szczytna...i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Polska Reprezentacja są jak jądra.....niby biorą udział ale nigdy nie wchodzą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nic się nie stało,polacy nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Panie Kolego Gadget ostro !!! I niestety q...wa prawdziwie..Może skończmy o TYM bo się wątek nje zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 twardziele przy porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 27 Marca 2013 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Terry Crews w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=fXvtany3mSE PA PA PA PA PA POWER!!! :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Za wielką wodą te reklamy Old Spice wywołały niezłą zadymę. Otóż ogromna liczba osobników płci męskiej, ale ze środowisk, wokół których teraz w naszym kraju toczy się medialny szoł, zaopatrzyła się w potworne ilości pachnideł wyżej wspomnianej firmy i w skórzanych stringach, wypachniona, na zydelku z IKEi czekała, czekała cierpliwie całymi wieczorami… …aż przez ścianę wpadnie wielki umięśniony murzyn w samych gaciach… Fala, tsunami reklamacji, po jakimś miesiącu – cierpliwi są, aż strach… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi