AdasCzeski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 https://demotywatory.pl/4912220/Jesli-kiedys-zastanawiales-sie-czy-sowy-kichaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Stare ale zawsze dobre 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No coż, imię zobowiązuje..???????????????? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wydaje mi się, weryfikując dowód i szkolne legitymacje, że 40-stkę skończyłem kilka lat temu, ale oglądając Czterdziestolatka wciąż mam wrażenie, że Stefan Karwowski, inżynier, jak raz nadaje się u nas do Klubu Tetryka, hahahahaha https://youtu.be/IFavEzaFqHg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Głupkowaty to skecz i pewnie był, ale tak się zastanowiłem, czy zabieracie żony itp. na ryby https://youtu.be/FB5FEkjI2Rc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Taki pokaz mody to ja rozumiem https://www.youtube.com/embed/eAC7W6qxAi4" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 faktycznie fajne buty miały ...takie na ryby. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No.....[emoji6] Z Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Eee tam, jest jeszcze lepiej Edytowane 4 Marca 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Siedzi facet w swoim ulubionym barze w Nowym Yorku i pije kolejną whisky.Nagle, do baru wchodzi najzgrabniejsza laska jaką kiedykolwiek widział z okropnym typem (stary, gruby i na dodatek łysy). Zainteresowany pyta barmana:- Co to za kobieta?Barman odpowiada:- To ekskluzywna dz**ka.Następnego dnia koleś pije swoją whisky i znów wchodzi ta sama dziewczyna.Podchodzi do niej i zagaduje (z wrodzoną dyplomacją):- Podobno jesteś ekskluzywną prostytutką?- Tak.- Ile bierzesz?- Za 100$ mogę ci zrobić ręką.Koleś nie może uwierzyć, że tak drogo i pyta:- Dlaczego aż tyle?- Widzisz to Ferrari przed wejściem?- Widzę.- Kupiłam je sobie za pieniądze, które zarobiłam robiąc tylko ręką.Facet doszedł do wniosku, że musi być dobra. Postanowił więc spróbować.Efekt przeszedł jego najśmielsze oczekiwania - było mu lepiej niż kiedykolwiek w jego nędznym życiu, z jakąkolwiek kobietą.Kolejnego dnia, już od progu Pub-u wita się z prostytutką, mówiąc jak świetnie było mu wczoraj i pyta:- Mógłbym spróbować czegoś więcej?- Za 500$ mogę zrobić ci loda.Koleś znowu zaskoczony wysoką ceną protestuje, więc prostytutka proponuje mu wyjście przed bar:- Widzisz ten biurowiec tam niedaleko? Zarobiłam na niego robiąc tylko loda.Facet nauczony doświadczeniem wczorajszego dnia zgadza się. I znów było mu tak dobrze, że o mało nie zszedł z tego padołu.Nazajutrz pyta się jej:- Czy mógłbym w końcu pofiglować z Twoją c*pką?Dziewczyna wychodzi z nim przed bar i wskazuje mu Manhattan:- Widzisz tę wyspę?- To nie może być aż tak drogie! - protestuje przerażony facet.- Nie o to chodzi, .... gdybym MIAŁ c*pkę - Manhattan byłby już mój. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 po południu siedzi facet w barze i popija piwkonagle otwierają się drzwi i wchodzi... kaczkażywa kaczkapodchodzi do baru, siada na krześle i LUDZKIM głosem zamawia:- poproszę dwie pięćdziesiątki Wyborowej i Camelebarman trochę osłupiał, ale nic, polał i dał fajkikaczka walnęła pierwszą lufę, zajarała papieroska i rozgląda sięwalnęła drugą lufę i LUDZKIM głosem mówi:- rachunek proszępłaci i wychodzi następnego dnia dokładnie o tej samej porze ta sama akcjawchodzi kaczka, ludzkim głosem, wódeczki dwie, fajki, płaci i wychodzi na trzeci dzień to samo, ale barman nie wytrzymał i pyta:- ty, kaczka! o co tu ku..wa chodzi?kaczka odpowiada:- nie rozumiem, kończę robotę, na budowie, jestem murarzem, o 15 fajrant, wpadam do ciebie na dwie lufy i fajkę - tobie o co chodzi? barmana olśniło - ma przecież kumpla dyrektora cyrku! taki numer to będzie hit! gadająca kaczka, jeszcze wódę wali i pali fajkidzwoni do kumpla i mówi:- stary, wpadaj, pokażę ci coś, numer hitowy do cyrku: kaczka, która mówi, pije i palidyrektor cyrku odpowiada:- co ty, nie wchodzę w to, już wiele razy tak było, miał zwierzak gadać, nie gadał, publika wkur...na, zwroty biletów, bez sensubarman nalega:- stary, wpadaj, stawiam piwko, siądziesz w kącie i tylko posłuchaszzgodził się, przyjechał i przed 15 siada w kąciewchodzi kaczka i po kolei to samo: ludzki głos, dwie wódki, fajki, itd. dyrektor cyrku w szoku! podchodzi i z miejsca proponuje angaż - wynagrodzenie nie gra rolikaczka pali i myśli głośno:- do cyrku, tak? - no tak!- to taki wielki płócienny namiot z drewnianymi masztami?- no tak, jak to cyrk- i tam macie takie ławki z drewna wokół areny wysypanej piaskiem i trocinami?- no tak, cyrk, jak to w cyrku! kaczka zaciąga się dymem i mówi:- to po co jaki ch...j wam w cyrku murarz?;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 https://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201903/1551689563_Rpfcks.mp4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Do dziś pamiętam mój “pierwszy raz” z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w “tych” kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo… PUF, i było po sprawie… Spojrzała się na mnie przerażona: “jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?” Odpowiedziałem tylko “no pewnie”, i podniosłem kciuk, by jej pokazać. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) KONKRET (...)Nijak nie mogę zrozumieć, gdzie tu jest żart. Bawi Cię zabicie zwyrodnialca? A może gwałt na dziecku? Przypominam, że jest to wątek "jerkbait sie śmieje" Edytowane 5 Marca 2019 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Świat schodzi na psy! Dziś pewna 21 letnia dziewczyna zaproponowała mi seks, w zamian za to miałem na forum, zareklamować jakiś płyn do mycia łazienki. Oczywiście odmówiłem, gdyż jestem osobą o wysokiej kulturze i silnej woli, tak silnej jak nowy Mr.Muscle, super silny, płyn do czyszczenia łazienki, o zapachu pomarańczy. Edytowane 5 Marca 2019 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Nie pojąłem żartu o ojcu, pewnie za wcześnie Edytowane 5 Marca 2019 przez fonix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 KONKRET ... tytuł tematu "Jerkbait się śmieje"...Z czego ja się pytam, z czego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi