Najeżony Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie wiem, może to już tu było, nie widziałem. Ceremonia ważenia, rok 1989. Gdzie my jesteśmy w porównaniu z takimi Stanami? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pasuje Ci taka impreza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pasuje Ci taka impreza?Gdybym miał umiejętności wędkarskie pozwalające wziąć udział, to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Zapomniałem, że to wątek "jerkbait się śmieje" ... dobrze że dożyłem do XXI wieku i mam nadzieję, że taka wiocha to nawet w USA to już historia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pasuje Ci taka impreza?1989 rok, zawody na żywej rybie - przynajmniej do ważenia.U nas w 2018 jest problem aby nie zżarli takiej ryby jako sushi pod księżycówkę przed trafieniem na wagę. Czy pasuje taka impreza? Show must go on - tak pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) No cóż. Mnie taki dym nie pasuje ...na urlop do Zakopanego i Sopotu też nie jeżdżę i te jeszcze żywe ryby przekładne do worków przy wyciu gawiedzi??! ..jedni lubią inni nie ... Edytowane 6 Marca 2019 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Bardziej chodziło mi o to, jaki kaliber miały tam imprezy wędkarskie 30 lat temu, a jak to wygląda u nas w obecnych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ale po co?! Wpadnij na nasz zlot "żarnowiecki" ... to dopiero jest kaliber i atmosfera Ale napisałem ...co kto lubi nikogo nie potępiam ...tylko te bassy w workach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 ...tylko te bassy w workach Jak sobie przypomnę co ludzie wyprawiali z rybami na zawodach, na które jeździłem jeszcze kilka lat temu, to na filmie nie wygląda to tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Wyłączam się tym bardziej, że to wątek do śmiechu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Uwaga - w dowcipach ponizej sa 2 slowe, powszechnie uznane za wulgarne, po jednym na dowcip - czytasz na wlasna odpowiedzialnosc: Mały chłopczyk wraz z tatusiem znaleźli w lesie małego jeżyka. Leżał pod kępką trawy i drżał z zimna. Chłopczykowi zrobiło się żal jeżyka i poprosił tatusia, żeby zabrali jeżyka do domu. Tata się zgodził, i tak jeżyk zamieszkal u nich. Chłopczyk bardzo dbał o jezyka, poił go mleczkiem i dawał mu najlepsze owoce. Jeżyk zajadał ze smakiem i nieraz - ku zdziwieniu chłopca - pomrukiwał z zadowoleniem. Na zimę jeżyk - jak przystało na wszystkie porządne jeżyki - zapadł w zimowy sen. A na wiosnę jeżykowi urosły skrzydła, na czole wyrósł róg i odleciał przez niedomknięte okno. Wtedy stało się jasne, że chłopczyk z tatusiem nie przynieśli z lasu jeżyka, tylko jakieś chuj wie co. *** Jasio sierota napisał list do św.Mikołaja i niesie go na pocztę!Panie na poczcie widząc Jasia, bardzo się wzruszyły. Gdy wyszedł zaczęly rozmawiać:- biedny Jasiu list napisał, a on przecież sam na świecie, chodźcie przeczytamy list, ciekawe co mu się marzy...Otworzyły list i czytają:"...Drogi Sw. Mikołaju, bardzo chciałbym w tym roku dostać od Ciebie rower górski, rolki i piłkę do kosza! Z góry Dziękuję - na pewno mnie nie zawiedziesz! papa..."Jedna z pań się odezwała:- Chodźcie złożymy sie na prezenty dla Jasia, on taki biedny, niech też ma coś od życia!Jak pomyślały tak zrobiły, kupiły rower i rolki - niesety na piłkę niestarczyło już pieniędzy!W wigilię Jasio zagląda pod choinkę i oczom nie wierzy: rower - zielony błyszczący, 16 przerzutek, po prostu piękny, szuka dalej i widzi kartonik, patrzy a to rolki, takie w sam raz. czarne z szerokim rozstawem kółek! Jasio jest zachwycony, łzy ze szczęścia mu lecą!Szukał dalej niestety trzeciego prezentu nie znalazł!Kilka dni po wigilii Jasio z listem idzie na pocztę! Panie mrugają na siebie porozumiewawczo:- oho na pewno list z podziękowaniem!Gdy wyszedł, rozdzierają kopertę i zaczynają czytać:"... Drogi św. Mikołaju, dziękuję za wspaniały rower, dziękuję za cudowne rolki, ale piłkę do kosza to mi chyba te kurwy z poczty ukradły..." Jak niefajne, to mozna przeniesc do konkurencyjnego watku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jeżyk rewelacja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Wspaniałe dialogi......chociaż o Krzyżakach to ja nie wiem, czy to pod jaki paragraf teraz nie podlega, hahahahaha https://youtu.be/jIPHsfKrdCY?t=161 https://youtu.be/jIPHsfKrdCY?t=294 Edytowane 6 Marca 2019 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Uwaga - w dowcipach ponizej sa 2 slowe, powszechnie uznane za wulgarne, po jednym na dowcip - czytasz na wlasna odpowiedzialnosc: Jak niefajne, to mozna przeniesc do konkurencyjnego watku właśnie niefajne są w tym drugim i dlatego moderator go zamknął P.S. na drugi raz wytłuść brzydkie wyrazy żebym miał łatwiej je pominąć podczas czytania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Nie wiedziałem czy do wątku rodbuilding, czy do cafe.... hhehehe Uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwachAle ten Dolnik naprawdę mnie wkurzał Edytowane 6 Marca 2019 przez rózgaś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 No i swoje chłopaki! Teraz kijek nadaje się jak ulał do 5-0! Kołowrotek i foregrip też w miarę OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nad wiosennym stawem rozsiada się wędkarz i usiłuje coś złowić. Mija godzina, dwie, trzy, a tu nic! Naraz nad wodą staje dwunastolatek, zarzuca wędkę i wyciąga rybę za rybą. Wściekły coraz bardziej wędkarz nie wytrzymuje i woła:– A lekcje, smarkaczu, już odrobiłeś?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Eee, tam prawie profeska???? Myślałem, że opalisz nad ogniskiem albo siekierką ociosasz nad wodą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Psy u weterynarza Edytowane 8 Marca 2019 przez Alexspin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 A co to za hobby, chętnie się zainteresuje, bo ja na wędkarstwo czasem przewalam prawie cała wypłatę, i taka oszczędność 50% to by było już całkiem coś 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi