Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak by takim chłopaczkom przyszło drewna narabać by swojej lasce w kominku napalic. Co by zrobił jeden z drugim. Umiał by chociaż siekierę trzymać???

Po co im siekiery jak mają piły motorowe  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=BwL3Ef5KjqY

Edytowane przez coma
  • Like 2

Wchodzi kowboj do baru i zastaje tam piękną kobietę. 
- Cześć! Kim jesteś? - pyta kowboj. 
- Jestem lesbijką - odpowiada kobieta. 
- Eeeeee... To znaczy? 
- Jak się budzę, myślę o seksie z kobietą. Jak jem śniadanie, myślę o seksie z kobietą. Jak idę do pracy, myślę o seksie z kobietą. Jak jem obiad, myślę o seksie z kobietą. Jak wracam do domu, myślę o seksie z kobietą. Jak zasypiam, myślę o seksie z kobietą. A ty kim jesteś? 
- Jak tu przyszedłem, to myślałem, że jestem kowbojem. Teraz wiem, że jestem lesbijką.

• Like 9

Miało być w "Szczupaki 2019", ale tu chyba pasuje bardziej...

Do wypadu szykowałem się tydzień. Albo lepiej.

[...] jak ktoś nie czytał to z dwie strony wcześniej cały tekst jest ????[...]

Ale i tak było spoko. Zdecydowanie lepiej niż w pracy.

EPILOG

Blaszki od Jacka wysłane ekspresową przesyłką w środę dotarły nie nazajutrz jak zazwyczaj a w poniedziałek popołudniu.

Testowe jerki od Patryka wysłane przezeń 13 maja odebrane zostały ... wczoraj. Ponoć awizowane pierwszy raz 14tego, karteczka chyba z tych niewidzialnych, ale 22ego na poczcie sprawdzane - nic nie było.

Także tego. Przynajmniej nie pozrywałem od razu, bo w taki dzień... chociaż nie, z rozklekotanym multikiem jerków bym nie zerwał ????

Edytowane przez morrum
  • Like 2

Mały Yeti pyta się taty: 
- Tato, a powiedz mi, po co my się tak ukrywamy przed tymi ludźmi, co? Przecież są mali, słabi. Przecież i tak je w końcu zjadamy, no nie? To dlaczego napadamy na nich tak z nienacka, od tyłu? 
- Bo widzisz, synku - odpowiada większy straszliwy Yeti dokładnie oblizując palce - lepiej smakują nieobesrane.

• Like 6

W warsztacie samochodowym klient siedzi w fotelu i czyta gazetę, a na kanale stoi samochód. Przychodzi mechanik i zabiera się za auto. Po chwili mówi do klienta:

- Przydałoby się wymienić świece.

- To wymieniaj pan, tylko szybko.

No to mechanik czuje, że złapał frajera i nawija dalej:

- Pasek rozrządu też do wymiany. Klocki i tarcze też. I płyn hamulcowy, i w chłodnicy, i wycieraczki...

- Wymieniaj pan, tylko szybciej, bo nie mam czasu.

Mechanik skończył, odstawił samochód i mówi:

- No, gotowe.

Na to klient pokazując na samochód stojący przed warsztatem:

- No to bierz się pan teraz za mój.

• Like 13

Na balkonie opala się naga kobieta. Nagle z piętra wyżej na sznureczku zsuwa się karteczka z napisem:

"Jestem Pani sąsiadem. Już od jakiegoś czasu obserwuję jak się Pani opala. Czy zechciałaby Pani spędzić ze mną noc? Jeśli TAK, to poproszę pociągnąć sznureczkiem 3 razy, jeśli NIE to poproszę pociągnąć pięćdziesiąt razy, z tym że ostatnie dziesięć trochę szybciej". 

• Like 11

Pewna francuska gazeta ogłosiła konkurs z następującym pytaniem dla panów: 
"Siedzisz w eleganckiej restauracji z bardzo piękną kobietą. Masz pilną potrzebę wyjścia do toalety (na "sikundkę"), w jaki sposób powiesz o tym towarzyszce w najbardziej kulturalny sposób?" 
Wygrała odpowiedź: 

"Bardzo Panią przepraszam, ale muszę wyjść na chwilę, by pomóc przyjacielowi, z którym zapoznam Panią nieco później".

• Like 5

Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji... 
- Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?

• Like 14