coma Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Ciekawe jak by takim chłopaczkom przyszło drewna narabać by swojej lasce w kominku napalic. Co by zrobił jeden z drugim. Umiał by chociaż siekierę trzymać??? Po co im siekiery jak mają piły motorowe https://www.youtube.com/watch?v=BwL3Ef5KjqY Edytowane 27 Maja 2019 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Jaja bolą od samego patrzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 https://youtu.be/AXkrcumKo4I 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Wchodzi kowboj do baru i zastaje tam piękną kobietę. - Cześć! Kim jesteś? - pyta kowboj. - Jestem lesbijką - odpowiada kobieta. - Eeeeee... To znaczy? - Jak się budzę, myślę o seksie z kobietą. Jak jem śniadanie, myślę o seksie z kobietą. Jak idę do pracy, myślę o seksie z kobietą. Jak jem obiad, myślę o seksie z kobietą. Jak wracam do domu, myślę o seksie z kobietą. Jak zasypiam, myślę o seksie z kobietą. A ty kim jesteś? - Jak tu przyszedłem, to myślałem, że jestem kowbojem. Teraz wiem, że jestem lesbijką. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 29 Maja 2019 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) https://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201905/1559155062_p73okg_600.jpg Cos nie pykło z tym Edytowane 29 Maja 2019 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Miało być w "Szczupaki 2019", ale tu chyba pasuje bardziej... Do wypadu szykowałem się tydzień. Albo lepiej. [...] jak ktoś nie czytał to z dwie strony wcześniej cały tekst jest ????[...] Ale i tak było spoko. Zdecydowanie lepiej niż w pracy. EPILOG Blaszki od Jacka wysłane ekspresową przesyłką w środę dotarły nie nazajutrz jak zazwyczaj a w poniedziałek popołudniu. Testowe jerki od Patryka wysłane przezeń 13 maja odebrane zostały ... wczoraj. Ponoć awizowane pierwszy raz 14tego, karteczka chyba z tych niewidzialnych, ale 22ego na poczcie sprawdzane - nic nie było.Także tego. Przynajmniej nie pozrywałem od razu, bo w taki dzień... chociaż nie, z rozklekotanym multikiem jerków bym nie zerwał ???? Edytowane 30 Maja 2019 przez morrum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Szach i Mat! Wszyscy zadowoleni, ona że ma przeserwisowane kołowrotki, ja oczywiście, że mogłem pomóc Edytowane 30 Maja 2019 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Szach mat hulajnogo? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 To było chyba bardziej fatality 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Przychodzi facet do dentysty:- Dzień dobry, mam pewien problem.- Jaki?- Wydaje mi się, że jestem ćmą.- Hm, to panu jest potrzebny psychiatra a nie dentysta!- Wiem, ale u pana paliło się światło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Mały Yeti pyta się taty: - Tato, a powiedz mi, po co my się tak ukrywamy przed tymi ludźmi, co? Przecież są mali, słabi. Przecież i tak je w końcu zjadamy, no nie? To dlaczego napadamy na nich tak z nienacka, od tyłu? - Bo widzisz, synku - odpowiada większy straszliwy Yeti dokładnie oblizując palce - lepiej smakują nieobesrane. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) ;-)postrzeganie Europy przez Polakow2.pdf Edytowane 31 Maja 2019 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 W warsztacie samochodowym klient siedzi w fotelu i czyta gazetę, a na kanale stoi samochód. Przychodzi mechanik i zabiera się za auto. Po chwili mówi do klienta:- Przydałoby się wymienić świece.- To wymieniaj pan, tylko szybko.No to mechanik czuje, że złapał frajera i nawija dalej:- Pasek rozrządu też do wymiany. Klocki i tarcze też. I płyn hamulcowy, i w chłodnicy, i wycieraczki...- Wymieniaj pan, tylko szybciej, bo nie mam czasu.Mechanik skończył, odstawił samochód i mówi:- No, gotowe.Na to klient pokazując na samochód stojący przed warsztatem:- No to bierz się pan teraz za mój. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Na balkonie opala się naga kobieta. Nagle z piętra wyżej na sznureczku zsuwa się karteczka z napisem:"Jestem Pani sąsiadem. Już od jakiegoś czasu obserwuję jak się Pani opala. Czy zechciałaby Pani spędzić ze mną noc? Jeśli TAK, to poproszę pociągnąć sznureczkiem 3 razy, jeśli NIE to poproszę pociągnąć pięćdziesiąt razy, z tym że ostatnie dziesięć trochę szybciej". 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Pewna francuska gazeta ogłosiła konkurs z następującym pytaniem dla panów: "Siedzisz w eleganckiej restauracji z bardzo piękną kobietą. Masz pilną potrzebę wyjścia do toalety (na "sikundkę"), w jaki sposób powiesz o tym towarzyszce w najbardziej kulturalny sposób?" Wygrała odpowiedź: "Bardzo Panią przepraszam, ale muszę wyjść na chwilę, by pomóc przyjacielowi, z którym zapoznam Panią nieco później". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Druciarstwo i patenty Edytowane 2 Czerwca 2019 przez MARIUSZ 69 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji... - Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi