Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

1/5 "europy" jest ciemnoskóra, szczególnie w ośrodkach miejskich, żaden wyznacznik.

Szczerze mówiąc obejrzałem może do połowy i z nudów wyłączyłem, może w dalszej części było coś ciekawszego.

Nie jako JB się śmieje ale w nawiązaniu. Przedwczoraj na wieczornym spacerze nad Bugiem zatrzymały się koło nas dwie rowerzystki . Okazało się że prom w Niemirowie nie chodzi (brak wody) a do Mielnika nie miały po co jechać bo po 20:00 było. Panie z Niemiec jechały Green Velo od Olsztyna a gdzie dojadą to się zobaczy. No ale przedwczoraj w okolicznych agro (wszystkich dwóch) brak miejsc , czy można było je porzucić ? Żona zdecydowała że zatrzymają się u nas , po kwadransie na drodze ? odważna decyzja. Pani profesor muzyki , pianistka , nauczycielka (lat 64) i pani nauczycielka ze szkoły (42) . To nie jest do końca tak jak przedstawiają media z tymi imigrantami i z tymi protestującymi Niemcami. No i zostały poruszone trudne relacje polsko-niemieckie z lat 39-45. Nie wiem po ch..... takie zadęcie u naszych polityków jak normalni ludzie potrafią rozmawiać o wszystkim ? Czy mogło się zdarzyć że to dziadek Sabine zastrzelił mojego dziadka w 1942 w trakcie egzekucji w Warszawie ?

• Like 6