Sławomir Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy Spora cyferka i godna naśladowania , aby tak dalej :clappinghands: A teraz w temacie Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Sławomir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Sławomir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy No, no ! Bob ! Wiele lat temu czytalem ksiązke, ( Miroslav Plazak "Strategia i taktyka w miłości") Nie jest to jakis głupawy podręcznik, ale rozpatrywanie sfery uczuc w kategoriach teorii gier. Nie pamietam juz wiele z tego,lecz konkluzja była, mniej wiecej, taka: związek nie tylko "ma szansę" ale i przetrwa gdy obu stronom w jednakowym stopniu zależy na samym związku. Jeśli ta stymetria zostaje zakłócona związek musi sie rozpaść. Wielkośc czy małość uczuć do drugiej osoby jest bez znaczenia. Liczy się tylko stosunek do związku. Ot co ! Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40)(…)Gratulacje! Musisz mieć stalowe nerwy i mocną psychikę... BOB pytanie, czy to zdrowe ??????? (…)Zdecydowanie NIE!!! Zdrowo...ani razu nie musiałem iść do specjalisty z powodu związku "zewnętrznego" (…)Ja też, choć aktualnie to już trzeci "zewnętrzny", trzeba umieć wybierać... Wstyd się przyznać, ale ten "podstawowy" będzie obchodził w przyszłym roku 50-kę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 No, no ! Bob ! Wiele lat temu czytalem ksiązke, ( Miroslav Plazak "Strategia i taktyka w miłości") Nie jest to jakis głupawy podręcznik, ale rozpatrywanie sfery uczuc w kategoriach teorii gier. Nie pamietam juz wiele z tego,lecz konkluzja była, mniej wiecej, taka: związek nie tylko "ma szansę" ale i przetrwa gdy obu stronom w jednakowym stopniu zależy na samym związku. Jeśli ta stymetria zostaje zakłócona związek musi sie rozpaść. Wielkośc czy małość uczuć do drugiej osoby jest bez znaczenia. Liczy się tylko stosunek do związku. Ot co ! A to ciekawe..Nijak to sie ma do rocznic w "normalnej" parze. No bo jaki mozna mieć "stosunek" /;-) do związku przy "małości" uczuć do drugiej osoby? Coś tu mocno naciągana ta teza..Jak Ci "zależy" na osobie to Ci zależy ma związku. No chyba ze rozpatrujemy to faktycznie w kategorii gry..najlepiej finansowej. Oj, znamy takie uczestniczki (uczestnikow pewnie tez :-)) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Widzisz Krzyśku, jak ci zależy na kimś komu mało zależy, to z czasem tobie też zaczyna jakby mniej zależeć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Witku, znam przypadek udanego małżeństwa z Panią "wyjętą" z innej pary, której to na początku wcale nie zależało :D Przy związkach opartych na korzyści jednostronnej (najczęsciej finansowej) strona korzystająca godzi się na wszystko, no może prawie na wszystko choć tej drugiej na niej nie zależy.. No ale my tu na poważnie w wątku niepoważnym.. To tak zeby zostac w temacie.. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 perfekcyjna pani domu https://www.sadistic.pl/perfekcyjna-pani-domu-vt500428.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 https://youtu.be/JNfIx_6GhYs Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 perfekcyjna pani domu https://www.sadistic.pl/perfekcyjna-pani-domu-vt500428.htm...ale że to śmieszne?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy No to gratuluje Wam z całego serca. Była niedawno rocznica koralowa i za moment będzie rubinowa . Robercik życzę Wam następnych tylu lat szczęśliwego związku czyli doczekania dębowej rocznicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Takie ciut warszawskie klimaty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 w temacie długich związków piękny cmentarz, pełno drzew i kwiatówgustowny pomniczek, na tabliczce napis:tu leży Rabinowicz Józef, lat 78dopisek:PS: Sara, a ty mi nie wierzyłaś, że ja naprawdę jestem chory! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Takie ciut warszawskie klimaty 33416E61-A6A3-4504-96DE-61B2C7A73352.jpegSpłakałem się. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Wahałem się czy do nadchodzących WYDARZEŃ SPORTOWYCH ale tu chyba właściwszy dział ;-) https://www.mmarocks.pl/marcin-najman/wideo-marcin-najman-wraca-do-treningow-po-wakacjach-trzy-zwyciestwa-a-potem-mozna-odejsc https://youtu.be/ImhjGxYPKpk Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 <...> 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Edytowane 1 Września 2019 przez Sławomir 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40)Ja ze swoją chodziłem dawno temu, później ja się ożeniłem, ona wyszła za mąż. Byliśmy na swoich ślubach, czasami gdzieś tam się przypadkiem spotkaliśmy. W między czasie pomieszkałem z partnerką nr. II za granicą ale podobnie jak z nr I nie wyszło. W 1995 przyjechałem do Polski a w 1997 spotkałem na przystanku obecną żonę. Pytam co u niej a ona że ............ jest w trakcie rozwodu z K. który wyprowadził się 3 miesiące wcześniej. No to pytam czy będzie ze mną . A ona : przyjdź wieczorem to porozmawiamy. I trwa to dzisiaj. Ile lat dzieli zdjęcia ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Może na te przechwałki z długością pożycia małżeńskiego moderator powinien wydzielic osobny temat bo to nic śmiesznego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 40aż tak widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 aż tak widać ?Koledzy, ja szanuję długie, owocne i udane pożyciebez lub z strzałami z boku (jak mawia klasyk: lepiej nie wiedzieć; a już zupełnie lepiej - nie przyznawać się [dotyczy to też kobiet, także...])ale to wątek o śmianiu się ;-) zatem: załóżmy wątek: DO PŁACZU;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi