Skalaar Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Taaa..-masz nóżki jak sarenka..-takie zgrabne?-nie, takie owłosione.. Edytowane 11 Października 2019 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Taaa..-masz nóżki jak sarenka..-takie zgrabne?-nie takie owłosione..Nogi sobie ogolą czy wydepilują , a .... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) chyba wolałbym ładną i łysą niż brzydką i owłosioną Coś w tym stylu ? Do piekiełka dostał się niegrzeczny chłop , diabeł go prowadzi do pierwszego pomieszczenia atam Hitlera gotują no to właź tu , tu się kończy twoja drogaNie proszę tylko nie tu , nie tak to miało być , proszęNo dobrze , chodź dalej , następne wrota się otwierają i znowu płacz , lament , prośby tylko nie toNo dobrze , idziemy dalej , następne wrota się otwierają , gostek patrzy a tam PAMELA jakiemuś gościowi loda robiDiabełek do gostka , a tu chcesz być ?O tak , tutaj mogę zostaćDiabeł , PAMELA !! chodź w końcu ktoś Cię zmieni Edytowane 11 Października 2019 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Demi M nawet łysa jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Do piekiełka dostał się niegrzeczny chłop , diabeł go prowadzi do pierwszego pomieszczenia atam Hitlera gotują no to właź tu , tu się kończy twoja drogaNie proszę tylko nie tu , nie tak to miało być , proszęNo dobrze , chodź dalej , następne wrota się otwierają i znowu płacz , lament , prośby tylko nie toNo dobrze , idziemy dalej , następne wrota się otwierają , gostek patrzy a tam PAMELA jakiemuś gościowi loda robiDiabełek do gostka , a tu chcesz być ?O tak , tutaj mogę zostaćDiabeł , PAMELA !! chodź w końcu ktoś Cię zmieniTak obiektywnie patrząc to źle na tym nie wyszedł.....A skoro przypominamy starocieWilk - Zrób mi loda.Zając - Nie , proszę, nie.Wilk - Zrób loda.Zając - Nie, proszę, nie...Wilk - ZRÓB MI LODA!Zając- Ale ja nie umiem.Wilk- KAŻDY UMIE! RÓB JAK POTRAFISZ!!!...chrup chrup chrup chrup 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Na sobotni wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Starszy mężczyzna jedzie 150kmh swoim nowym wymarzonym Kawasaki H2, patrząc w lusterka widzi jadącą za nim policję. Przyśpiesza do 200, 250, 300, nagle pomyślał, "jestem już na to za stary", zjechał więc na pobocze i czeka aż policja go dogoni. Policjant podchodzi do niego, spogląda na zegarek i mówi, "Proszę Pana, za 15 minut kończę zmianę, dzisiaj jest Piątek a ja mam wolny weekend, który spędzam z rodziną.Jeśli poda mi Pan dobry powód dlaczego jechał tak szybko, taki którego jeszcze nie słyszałem, to Pana puszczę". Mężczyzna spojrzał poważnie na policjanta i mówi, " wiele lat temu moja żona uciekła z policjantem, myślałem, że wiezie ją Pan z powrotem". Policjant odszedł mówiąc, "życzę Panu miłego dnia". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (...) Policjant odszedł mówiąc, "życzę Panu miłego dnia".Lat 80-te ubiegłego stulecia...Noc... na ulicy Niestachowskiej w Poznaniu, koledze z lekka sie przycisneło. Radar, Lizak.- Dobry Wieczor Dokumenty proszę - Chwila przglądania papierow - Ile Pan jechał ?- No ze 140 - mruczy kolega widząc ze niema co udawać greka - (Tam droga szeroka, dwa, trzy pasy, ograniczenie do 80)- Dobrze że pan prawdę powiedział - rzecze milicjant - Prosze papiery, moze pan jechac !Kolega zdrurnial z lekka i mu się wymskło- Ale jak ? Bez mandatu ?- Dziś byl pan najszybszy, najszybszego zawsze puszczamy, a kończymy słuzbę - milicjant zasalutował odwrócił sie i poszedl do radiowozu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Niemiec modli się - Panie Boże, Himbeere ma taką mleczną krowę, spraw żeby i moja była taka... Polak modli się - Panie Boże, Maliniak ma taką mleczną krowę, spraw żeby mu zdechła... Kiedyś modliłem się do Boga o to by dał mi rower.Potem zrozumiałem że Bóg tak nie działa, więc rower ukradłem a teraz modlę się o przebaczenie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Powiedzenie "jak się nie obrócisz dupa zawsze z tyłu" zaczyna mieć inny sens. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Taka jakby nie do końca udana operacja rozdzielenia sióstr syjamskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Taka jakby nie do końca udana operacja rozdzielenia sióstr syjamskich.eee tam, co zbyteczne wyciete i zszyte to co najbardziej użyteczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 To chyba był kapitan Żbik ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) https://youtu.be/SMJtSjyS_fI Edytowane 13 Października 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 https://youtu.be/SMJtSjyS_fI Fajnie było kiedyś posłuchać pana posła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 FB_IMG_1570874341874.jpgHehehe miałem to wrzucić wcześniej Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ciekawe czy któryś lekarz napiszę mi to na recepcie Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi