BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Spiderman wypuszczający swoją nić z ręki! Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka...ciekawe jak sika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jest na sali dobry kucharz? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jest na sali dobry kucharz? IMG-20191104-WA0002.jpgjakieś przeterminowane to mięso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Dlatego musi być dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 jakieś przeterminowane to mięso Długo kruszał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ale za to z Boscha???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dzisiaj na parkingu pod moim blokiem[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dzisiaj na parkingu pod moim blokiem<...> Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkano co? wydech podłączony od razu do/w "chmurę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Pewnie gdzieś na szybko, na zadupiu "naprawiony", a że prowizorki trzymają najdłużej to każdy wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Pewnie niemiecki samochód... Złącze diagnostyczne chytrze omija wydech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dawno temu, podwiązałem tak tłumik, w drodze nad Odrę. Tylko sznurowadłem. Ok. 4:00 nad ranem, w Krośnie O. usłyszano, jak chodzi silnik fiata 125......... Bez tłumika 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dzisiaj na parkingu pod moim blokiem<...> Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaPół roku tak jeździłem Syreną, dopóki udało się kupić/zdobyć nowy wieszak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Jechałem kiedyś w nocy przez Warszawę. Z bocznej ulicy, wyjechał przede mnie samochód z urwanym tłumikiem. Szorował nim o asfalt a iskry leciały jak z fajerwerków w nowy rok.Kiedy stanęliśmy na światłach podszedłem do tego samochodu, stuknąłem w szybę od strony kierowcy. Szybę uchyliła całkiem ładna, młoda dziewczyna...- Ma Pani urwany tłumik- Tak, wiem, ale on jest już i tak zapewne zepsuty - 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dzisiaj na parkingu pod moim blokiem <...>Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaOj tam, nie ma tragedii. Kiedyś w drodze na ryby urwała mi się gumowa obejma trzymająca tłumik z prawej strony. Zastąpił ją rzep Dragona do spinania wędek. Ciekawe, czy aktualny właściciel pojazdu już go zdemontował bo jeździłem tak jeszcze przez 2 lata aż do sprzedaży 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Oj tam, nie ma tragedii. Kiedyś w drodze na ryby urwała mi się gumowa obejma trzymająca tłumik z prawej strony. Zastąpił ją rzep Dragona do spinania wędek. Ciekawe, czy aktualny właściciel pojazdu już go zdemontował bo jeździłem tak jeszcze przez 2 lata aż do sprzedaży Nie zdziwiłbym się, gdyby nastała potrzeba jego kolejnej wymiany to mechanik szukał by tego samego rzepu jako zamiennik. Edytowane 6 Listopada 2019 przez Dawid.K 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 C&R po polsku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ale zeżre szczupaka a wypuści..bąka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 i kreta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Pufff Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Szowinistycznie troszku.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Doktor Jeż Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Widzę, że jednak ktoś zaryzykował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Widzę, że jednak ktoś zaryzykował No ale i tak nie tu dopisali Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi