Skalaar Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Marcin nie prowokuj Modów /;-) ! Gdzie tam religia, sex, a tym bardziej polityka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ty już wiesz gdzie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Marcin ale to Ty na cenzurowanym jesteś...Pewnikiem przez awatar, bo pokazuje gdzie cię mogą... ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Marcin ale to Ty na cenzurowanym jesteś...Pewnikiem przez awatar, bo pokazuje gdzie cię mogą... [emoji2957]Uważam, że punkt jest niesłusznie przydzielony. Zasada 1.Jak chcą się do ciebie przyczepić to się przyczepią.Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Bana dostanę? W tym miejscu wstawiłbym refren piosenki Buraki zespołu Kabanos. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 https://i1.ujarani.com/v/9/98UiIr.mp4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Chłopaki myślałem że tylko przy Zonach cedzi sie kawaly ale widze ze nie hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Chamstwo... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Marcin nie prowokuj Modów /;-) ! Gdzie tam religia, sex, a tym bardziej polityka? Tak to zaraz mi się przypomniało Nauczycielka poleciła dzieciom, żeby napisały wypracowanie, które zawierać będzie cztery tematy:1. Monarchia2. Seks3. Religia4. TajemnicaPowiedziała też, że kto skończy jako pierwszy, będzie mógł iść do domu. Dzieci zaczęły pisać. Po kilkunastu sekundach wstaje Jasiu. Nauczycielka nie chce wierzyć, że udało mu się już skończyć. Prosi go jednak, żeby odczytał swoje wypracowanie.Jasiu z dumą:- Zerżnięto królową! - Mój Boże! Kto?! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Piątek jest więc będą imprezy, a jak imprezy to.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Pasztet to proszę :Żona do męża:- Kochanie zjesz kanapki z pasztetem?- Nie dziękuję, zjem w salonie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A ja mam takie na co dzień... :D Alexs , ale co , dynie ? czy ten tego ten 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 małżeństwo szuka mieszkania do wynajęciaznaleźli biuro pośrednictwa, są propozycje lokaliumówili się i oglądają poszli do przytulnego mieszkanka z panią z biura pośrednictwa, wszystko w miarę pasujeale w imieniu wynajmującego pani z biura ma kilka pytań, zanim podpiszą umowę najmu:- państwo są małżeństwem, tak?- tak- pracują państwo oboje, tak?- tak- dzieci?- tak są, dwójka- zwierzęta?- nie, skąd - to naprawdę grzeczne dwa chłopaki;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) https://www.instagram.com/p/B5NoEmops3E/?igshid=qsix575ye72y Edytowane 23 Listopada 2019 przez Artech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Mówi kolega Do kolegi-organizuje sex zbiorowy piszesz sie??-kolega odpowiada-a kto.juz jest chetny??-narazie ja i twoja żona..-kolega mowi to ja sie nie pisze..-ok to juz Cię wykreslam '' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 https://www.youtube.com/watch?v=E2mhPJTui9w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Znam troszkę inną wersję tego wyżej. Siedzi facet z wędką nad brzegiem, a w wyciągniętej w górę ręce trzyma cegłę.Przechodzi kobieta...- Panie, że wędka to rozumiem, ale po co ta cegła?-Jak mi się pani odda to powiemKobieta oburzona odchodzi, no ale ciekawość ją zżera... wraca...- No dobrze - oddam się byle szybko, żeby kto nie zobaczył.Facet zrobił co miał zrobić...- I po co panu ta cegła?No widzi pani - na wędkę na razie nic, ale na cegłę to już pani jest trzecia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi