BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Ciężki temat. To trochę jak historia Greków. Prawdziwy Grek lub Greczynka, to blond pokusa czy też pokus, błękitne oczy, wzrost raczej wysoki i smukła budowa ciała.Ale mieli "trochę" pecha i najechali ich Turcy. Na jakieś 400 lat. .i jak nam dzisiaj kojarzy się Grek? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaNo proszę Cię! Nie udawaj Turka (czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Kuźwa to Wy tam na serio tylko na ryby jeździcie....?!???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ciekawe, dlaczego buzi nie pokazują?Bo ona nie służy do pokazywania, ma inne zadania i funkcje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 W sypialni:- Kochanie, muszę ci powiedzieć, że po tylu latach twoja c*pka wciąż wygląda jak jeden z siedmiu cudów świata...- Naprawdę?- Tak. Wiszące ogrody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 I to była ich ostatnia noc ....ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Idą święta, a tego już jest do porzygu w radiach i TV... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Na szczęście na Antyradiu tego n8e puszczają....niestety kilka chwil przed tv z rodziną i człek ma ochotę wyrzucić odbiornik przez okno...nie ma chyba bardziej wkurzajacych reklam jak te sieci komórkowych...gdzie jakieś chyba nasze nowe gwiazdy śpiewają właśnie te hamerykanskie "klasyki" świąteczne.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 https://joemonster.org/filmy/101549/Wigilia_2019_wg_Monty_Pythona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Śmiać się, czy płakać - oto jest pytanie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Na szczęście na Antyradiu tego n8e puszczają....niestety kilka chwil przed tv z rodziną i człek ma ochotę wyrzucić odbiornik przez okno...nie ma chyba bardziej wkurzajacych reklam jak te sieci komórkowych...gdzie jakieś chyba nasze nowe gwiazdy śpiewają właśnie te hamerykanskie "klasyki" świąteczne....Jak to nie ???? https://youtu.be/FhjeYk7iAsU 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 @Robas Żeby cię taki burek na rybach dorwał Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Niestety ta wersja nie była pełna Ta jest https://m.sadistic.pl/niezwykly-talent-vt504254.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 No Piotrek takich "kolęd" to ja mogę słuchać....niestety odsetek rock-owych wersji,zwłaszcza udanych jest niewiele???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Robert....to było poniżej pasa...jak ta kobieta wytłumaczy to przedstawienie swoim dzieciom.....oto jest pytanie heh. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Je...ć laskę, czemu kolega z konga taki wstydliwy.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Może chodziło mu o razmiar kiełbasek? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Były okołoświąteczne śmieszki i dupy wciągające parówki. Proponuję jeszcze https://youtu.be/F_pl3Zir064?t=38 i więcej dupeczek https://www.youtube.com/watch?v=9SgB6srO2XE Jak się nazywa facet bez lewego oka, lewego ucha, lewej nogi i lewej ręki?- ALL RIGHT! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) @Koincydencja, to bylo ponizej nawet mojego pasa ????No i nie było obiecanych dupeczek tylko jakeś tranzystory Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 UWAGA NOWY DOM POTRZEBNY OD ZARAZ. To jest Bella osmio tygodniowa suczka kupiona mojej zonie jako prezent na gwiazdke. Zrobil sie jednak problem bo okazalo sie ze ma alergie na psy. Dlatego pilnie poszukuje dla niej nowego domu nie chce zadnych pieniedzy oddam ja za free . Ma na imie Sylwia ma 49 lat jest ladna prowadzi samochod dobrze gotuje dobra dla dzieci . PILNE 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zdefiniuj Dupeczkę W sumie dlatego może to właśnie koincydecja.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi