SAWIOLA666 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Sylwestrowy . https://www.facebook.com/ohfgyjmi/videos/2325193467719103/ Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Sawiola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja się pytam gdzie są Godlewskie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja się pytam gdzie są Godlewskie?Robia użytek ze swoich ust.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A feeeee świńtuchu!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A takie tam wygrzebane z czeluści forumowych Może się koledzy nie obrażą J: Stoisko bym zamówił dla sprzedania żony ale towar wiekowy i mało chodliwy więc zostawię miejsce na atrakcyjniejsze towary. P: Jak pralki nie umiesz to nie sprzedawaj. Wiem co mówię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 ... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 @Pluszcz szkoda że nie można chociaż 2 razy dać "Lubię to" :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A feeeee świńtuchu!!!!!I kto tu świntuch ? ! Ja miałem na myśli że śpiewają ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 A feeeee świńtuchu!!!!!Ojej, święty się znalazł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 już to kiedyś chyba zamieszczałem, ale wpadło mi ponownie w oko ;-)trudne pytania na Nowy Rok ;-) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 a Ty gdzie masz korek?;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Gdzieś za regałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Siła noworocznych postanowień 2010: Będę lepszym mężem dla mojej Mary.2011: Nie rozwiodę się z moją Mary.2012: Postaram się odzyskać moją Mary.2013: Będę lepszym mężem dla Wandy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Spójrzcie ilu forumowiczów urodziło się 1 stycznia.Jak sądzicie, jakieś konstruktywne wnioski?Ps.Moje pytanie zamieściłem tu by nie zakładać nowego tematu, a tym bardziej nie wyśmiewać.Z całym szacunkiem dla solenizantów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem pewien, że wiele z tych osób urodziło się 30-31 grudnia, ale na prośbę rodziców wpisano 1 stycznia automatycznie odmładzając ich rocznikowo ... co nie jest powodem aby nie złożyć im najserdeczniejszych życzeń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem pewien, że wiele z tych osób urodziło się 30-31 grudnia, ale na prośbę rodziców wpisano 1 stycznia automatycznie odmładzając ich rocznikowo ... co nie jest powodem aby nie złożyć im najserdeczniejszych życzeń Szkoda, że moi na to nie wpadli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Szkoda, że moi na to nie wpadli Pani Moniko, o jeden dzień, czy rok, to chyba nie chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ale zmęczony 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Sawiola 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Szkoda, że moi na to nie wpadli Przecież istnieją takie przypadki wśród tzw celebrytów którzy nie chcą, nie mogą albo zwyczajnie w c...a walą ze swoją metryką i notorycznie mijają się z prawdą. Taka perfekcyjna Małgorzata męczennica kalendarza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 ciekawy toast noworoczny ;-)szable w dłoń i...:- daj Bóg - nie ostatni, ostatni - nie daj Bóg;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi