hanz Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 A ja już myślałem że jakiś głupi jestem i nie rozumiem kawałka... Sprytnie pociete 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) A ja już myślałem że jakiś głupi jestem i nie rozumiem kawałka... Sprytnie pociete Coś się pomieszało przy wrzucaniu, może to już koronawirus działa Wersja prawidłowa Przyszedł facet do sklepu zoologicznego i prosi o ośmiornicę. Sprzedawca podaje mu zapakowaną ośmiornicę i łyżeczkę do herbaty. Mocno zdziwiony klient pyta, po co mu ta łyżeczka.- Należy jej użyć, jak się ośmiornica do czego przyssie.Facet zabrał ośmiornicę do domu. Przychodzi następnego dnia z pracy, a tu ośmiornica nic - do niczego nie przyssana. To samo 2. i 3. dnia. 4. dnia facet przychodzi do domu, a tu ośmiornica obejmuje wszystkimi ośmioma kończynami krzesło i nie zamierza się odessać. Wziął więc łyżeczkę i próbuje... Najpierw jedną kończynę... Z trudem udaje mu się odczepić, potem drugą, trzecią, ale w międzyczasie ośmiornica znów przysysa się pierwszą łapą. Mocno wkurzony gość próbuje raz po raz, ale zawsze ośmiornica jest szybsza. Zdenerwowany przychodzi do sklepu z reklamacją:- Panie, ta łyżeczka do niczego się nie nadaje! Żądam zwrotu pieniędzy!A sprzedawca:- Jak to? Niemożliwe! Niech pan przyniesie ją razem z krzesłem, to spróbujemy razem.Nie przekonany facet przychodzi następnego dnia do sklepu z ośmiornicą przyssaną do krzesła. Bierze łyżeczkę i zaczyna odklejać kończyny, ale sprzedawca na to:- Eee, nie tak! Niech mi pan poda tą łyżeczkę!Wziął łyżeczkę i pac ośmiornicę w łeb. A ośmiornica (łapiąc się wszystkimi ośmioma kończynami za głowę):- Auć!! Moja głowa!! Spotykają się dwie pchły. Jedna z nich trzęsie się i jest strasznie przemarznięta.- A czemu się tak trzęsiesz?- A bo przyjechałam tu w wąsach motocyklisty i strasznie mnie przewiało. - To na drugi raz zrób tak jak ja: Skaczę sobie na lotnisko, upatruję jakąś stewardessę, wskakuję jej pod spódniczkę, wchodzę pod majteczki i całą podróż śpię w przytulnym i ciepłym "lasku".- OK tak zrobię następnym razem.Spotykają się na drugi rok i sytuacja się powtarza, tamtą pchłę trzepie znów z zimna.- I co nie skorzystałaś z moich rad?- Zrobiłam dokładnie tak jak mówiłaś, poskakałam na lotnisko, upatrzyłam stewardessę, wskoczyłam jej pod spódniczkę pod majteczki znalazłam ciepły przytulny lasek i zasnęłam. A jak się obudziłam byłam w wąsach motocyklisty. Edytowane 4 Marca 2020 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Do apteki wchodzi jeżyk. Podchodzi do okienka i mówi:- Proszę 50 prezerwatywZa nim stoją dwa zające. Jak usłyszały zamówienie, to zaczęły się śmiać.Jeżyk odwrócił się, popatrzył na zające, po czym odwrócił się do okienka i mówi:- Proszę jeszcze dwie. Nad rzeczka był camping. Taki sobie zwyczajny - kilka domków, parę namiotów i kibelki nad woda. Poniżej rzeczka wpływała do lasu. W lesie, na pochylonym tuz nad woda pniu siedziały dwie wiewiórki i majtały nóżkami. Duża i mała. Duża - ojciec wiewiórka mówi do mniejszej:- Synu, nauczony doświadczeniem wielu pokoleń, wieloma rozczarowaniami i upokorzeniami, chcąc oszczędzić ci ewentualnych przykrych chwil, oto przekazuję ci jedną z ważniejszych wskazówek. Popatrz tam - Pokazuje łapką coś płynącego woda. - Widzisz, to brązowe?- Widzę.- To NIE jest szyszka... Wiszą na drzewie trzy leniwce i kłócą się który jest bardziej leniwy. Pierwszy mówi:- Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę sobie, a tu worek złota na ulicy leży, ale nie chciało mi się go podnieść.Na to drugi:- No widzicie, a ja idę sobie plażą i patrzę jak piękna kobieta leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć. No ale nie chciało mi się.Trzeci:- A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii ale przez cały film płakałem.- No co ty na komedii i płakałeś?- Bo siadłem sobie na jajka i nie chciało mi się wstać poprawić ... Edytowane 4 Marca 2020 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Przychodzi prezes w poniedziałek rano firmy. Znając jego zamiłowanie do koniaku sekretarka pyta:- Szefie, kawy z koniaczkiem zrobić?- Nie... żadnego koniaku...Chwilę potem wpada jego zastępca:- Cześć. Wypijemy po szklaneczce koniaku?- Żadnego koniaku!!- Ooo... a co się stało?- Ano, w piątek wróciłem zmęczony jak pies do domu. W zasadzie miałem wieczorem wyskoczyć do jakiejś restauracji, ale stwierdziłem, że zostaję w domu. Owinąłem się w koc, usiadłem na fotelu, włączyłem telewizor i otworzyłem sobie butelkę koniaku. I tak usnąłem...- No i co w tym dziwnego?- No cóż, tego samego wieczora widziano mnie jeszcze w czterech różnych restauracjach...- No też się zdarza...- Owszem. Ale ja nadal byłem owinięty w ten koc... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Proponuję przenieść do "pięknych widoków", bo tutaj może być odczytane jako dowcip polityczny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) coś na czasie: Edytowane 4 Marca 2020 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Żeby nie było...wysyłał mi to kolega z Zielonej Góry Edytowane 4 Marca 2020 przez robbertzam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 nie kumam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) nie kumam tego Pewnie ma to jakiś związek z coronavirusem...ale ręki sobie uciąć nie dam Edytowane 4 Marca 2020 przez robbertzam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Robert padłem ???? Od razu przypomniało mi się jak moja niezbyt rozgarnięta ciotka, szczerze zmartwiona szalejącym na południu żywiołem zadzwoniła do swojej kuzynki mieszkającej w Słubicach. Zapytała się bez żadnych podtekstów "Jak się wam powodzi?" W odpowiedzi usłyszała szczęk odkładanej słuchawki... Kilka lat minęło zanim kuzynka zaczęła się do niej odzywać ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2020 przez anpart 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ach, te kobiety 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 https://www.wiocha.pl/1614626,Kiedy-chcesz-awansu-i-kasy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Dzisiaj dzień teściowej Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze. Dwie kobiety przyszły do króla Salomona i przywlekły za sobą młodego człowieka.- Ten młody człowiek zgodził się ożenić z moja córką! - powiedziała jedna.- Nie! Zgodził się ożenić z moją córką! - zakrzyknęła druga.I zaczęły się kłócić, aż król Salomon poprosił o ciszę.- Przynieść mi największy miecz - powiedział - Trzeba przeciąć go na pół. Każda z was dostanie po połowie!- Brzmi nieźle - powiedziała pierwsza kobieta.Druga na to:- O, panie, nie przelewaj niewinnej krwi. Niech inna kobieta go poślubi.Mądry król nie wahał się ani chwili:- Facet musi poślubić córkę pierwszej kobiety - zawyrokował.- Ale ona chciała przeciąć go na dwie części! - wykrzyknął dwór króla.- Właśnie dlatego widać - powiedział mądry król Salomon - że to jest prawdziwa teściowa! - No, takiego koronawirusa to ja jeszcze nie miałem! - rzekł zięć informatyk, widząc teściową przy swoim komputerze... Leży teściowa na łożu śmierci, stan agonalny, oczy w słup itd. Przy łóżku siedzi równie skupiony zięć i wpatruje się w teściową. Nagle do pokoju wpada mucha i zaczyna latać z kąta w kąt, a teściowa oczami za muchą wodzi - mucha w lewo, ona oczami w lewo, mucha w prawo,ona oczami w prawo i tak cały czas. Nagle mocno poirytowany tą sytuacją zięć krzyczy:- Się mamusia nie rozprasza! Edytowane 5 Marca 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Kowalski postanowił kupić jakieś drapieżne zwierzę, żeby zagryzło mu teściową, ale w sklepie były tylko pelikany. Sprzedawca powiedział, że są wyjątkowo groźne, wiec Kowalski kupił dwa. W domu postanowił je wypróbować. Postawił klatkę na podłodze, otworzył drzwiczki i wydał komendę:- Na stół, pelikany!Pelikany momentalnie wyfrunęły z klatki i z nieprawdopodobnym impetem rozwaliły stolik w drzazgi. Facet jest wniebowzięty i wypróbowuje ptaki po raz drugi:- Na krzesło, pelikany!Ptaki rzucają się na krzesło i po chwili zostają z niego tylko wióry.W tej chwili wchodzi teściowa i mówi:- Na ch.j ci pelikany?! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Oko teściowej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Gentelmani! Wszyscy faceci w spodniobutach,a kobieta bez???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 ten tiul panny młodej PSR uznałoby za sieć, a jak większy wymiar niż 1x1m to od razu kara za kłusownictwo, zresztą i tak chyba oczka za małe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi