Sławomir Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 https://img8.dmty.pl//uploads/202003/1583631494_l2xGS2.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 cywilizacja ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 ten drugi musieli wymyślić w newsweeku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Pozwoliłem sobie skopiować: Krąży po necie KORONAWIRUS.Bardzo medialny, ależ nam wyrósł!Krąży i krzyczy:„Ja wam pokażę! Każdego w tym kraju w końcu zarażę!”Buch - jak gorąco!Uch - jak gorąco!Puff - jak gorąco!Uff - jak gorąco!Zapobiegliwi spanikowali,Wszystko na zapas pokupowali:Najpierw maseczki, których budowaNie jest bynajmniej zbyt zaporowa.To często badziew, konstrukcja cepa,Nie jakiś wypas - z filtrami HEPA.Środki czystości, mydełka, żele,Ludzie się myją - nosz ja pierdzielę!W imię czujności i zaradnościZrobili także zapas żywności.Na pierwszej półce - węglowodany:Makaron, kasze i miód gryczany.Na drugiej półce już ratytasy:Bekon i szynka, tłuste kiełbasy.Na trzeciej piwo, wino i wóda:To się na trzeźwo raczej nie uda!Na czwartej półce pełno bananów,Na piątej leży sześć bakłażanów.Na szóstej dynia - o jaka wielka!Tę półkę wzmacnia żelazna belka.Na siódmej zupy, gotowe dania,Można je szamać bez przyrządzania.Na ósmej smalec, masło, oleje,Trzeba mieć wszystko - wirus szaleje!A na dziewiątej mnóstwo frykasówCukierków, żelków - to dla grubasów!Półka dziesiąta to zapas lekówWirus nie zrobi z nas warzyw, kaleków!Tych wszystkich półek jest ze czterdzieści,Sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści.Lecz choćby przyszło tysiąc lekarzy,I każdy z wiedzą o jakiej marzył,I każdy nie wiem jak się wytężał,To bój przegrają - taki to ciężar!Nagle news!Nagle post!Facebook - buch!Lajki - w ruch!Najpierw powoli, jak żółw ociężale,Ruszyła psychoza po necie ospale.Szarpnęła umysły i ciągnie z mozołemI kręci się, kręci się, biznes pod stołem.I biegu przyspiesza i gna coraz prędzej,Wrażliwych nakręca, podnieca i swędzi.A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost!Po kablu, przez router, przez switcha, przez host,Przez chmurę, przez serwer, przez portal, przez LAN,Bo to na fejsie napisał dziś pan:Że w jakimś szpitalu ktoś kicha i prycha,I kaszle, i smarka, i charczy i fuka.I poszło w świat info, to żadna dziś sztuka.Gładko tak, lekko tak niesie się w sieć,Zaistnieć dziś w sieci to ludzka jest rzecz!Nie ciężki poemat, zbyt nudny i trudnyLecz mocny artykuł, chwytliwy acz złudny.A skądże to, jakże to, czemu tak gna?A co to to, co to to, kto to tak pcha?Że ludzie lajkują i żrą się aż miło,Czy nas tu naprawdę już popierniczyło?Emocje gorące to wciąż napędzająNaszymi nerwami zbyt mocno targają.I kipią, buzują, psychoza się toczy,Pieniactwo i hejt znów nas tłoczy i tłoczy.Klawisze turkocą, pukają, stukają,Koronawirusem nas wciąż zastraszają!A. Nawrocki(powered by J. Tuwim) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) jak teraz ni przejmować się kontrola policji Edytowane 9 Marca 2020 przez wedkarski365 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Wybory miss w Brazylii (chyba) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Wybory miss w Brazylii (chyba)<...>no grosza bym nie wziął od żadnej ;-)może i nawet z piątkę zainwestował!;-) Edytowane 9 Marca 2020 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 https://www.facebook.com/100009393505550/posts/2619159288407162/?sfnsn=mo&d=n&vh=i 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 https://www.facebook.com/100009393505550/posts/2619159288407162/?sfnsn=mo&d=n&vh=iPerpetum kotile ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Wybory miss w Brazylii (chyba)<...>Jeszcze nie otworzyłem a już miałem rogala na plapie Anpart , takie kobiety w inny sposób trzeba wykorzystywać Edytowane 9 Marca 2020 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 https://www.facebook.com/100009393505550/posts/2619159288407162/?sfnsn=mo&d=n&vh=iTak faktycznie, to polubienie należy się koledze Sebastianowi @5384 (to jego temat z FB). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Żona do wracającego nad ranem, pijaniutkiego męża:- A ciebie gdzie diabli nosili?- Marysiu! To ty teszsz ich wiziałaśśś?... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 10 Marca 2020 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 <...>Anapart trochę to słabe. Daj gołe cycki Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Grunt to właściwe priorytety: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 10 marca 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 ...w tym przypadku, gość jest chyba "dzwoneczkiem" a nie księżniczką. Wiem ...bo przerabiałem to niedawno z wnuczką!!! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi