Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Kumpel napisał: biedra wysprzątana jakby za darmo wszystko dawali tylko makaron został, ale ten ryżowy .... znaczy chiński i pewnie się bali :D  :lol:

Paweł dawno się tak nie uśmiałem o takiej godzinie :lol: Dzięki :clappinghands: Heh  :D Długo mnie to będzie cieszyć  :D 

• Like 3

Nie wiem czy nada się do: "JB się śmieje :)" ale taka posiadłośc na weekend/przedłużony weekend by mi spasowała:

Rewelacja, ale to bardziej do pięknych widoków :)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Z życia wzięte.

Siedzi 2 kolesi przy kompie i odpadają coś z pendriva. Podchodzi 3 i z olbrzymim zaciekawieniem pyta: co tam macie, oglądacie ?

A fikoły mamy to chwilę popaczym.

3 klient mocno zaintrygowany czeka na film, a po chwili na ekranie rozliczenie podatkowe ☺

I mocno zawiedziony mówi podniesionym głosem: jak ja bym takie fikoły oglądał to bym chyba w życiu nie puknoł ????

• Like 3

Pół żartem ? Pół serio ? Sam nie wiem ... Tekst autorski, ale można kopiować :lol:

Przyznaję ze wstydem, że i ja uległem panice :huh: Rano kolejki były takie, że po wejściu wyszedłem ...

Baaardzo późnym wieczorem miałem nadzieję na lepsze warunki zakupowe ... A tu ni hu hu ... Znów po wejściu odwrót zarządziłem ...

Ominąłem więc oazy zagrożenia i udałem się do pobliskiego sklepu na osiedlu. I tu piszę poważnie prawie zakupy zrobiłem szybciutko i byłem sam nie licząc tzw. lokalsów :ph34r: Spotkanie z tą zaszczytną grupą z dzielni, która wira ma w głębiokim poważaniu kosztowało mnie całe 3 złote. Kosztowało to w sumie niewłaściwe określenie bo chodziło o wsparcie lokalnych przedsiębiorców ????

Jako człek odpowiedzialny mający na uwadze BKJM poważne zalecenia władzy, która zaleca to co zalecać ma bo szału w uzdrowiskach to raczej nie będzie uznałem, że i ja także muszę mieć coś na zapas coby nie przyczyniać się do rozprzestrzeniania się kłopotów bo jak wszystkim wiadomo na chwilę obecną zbiegowiska są nie wskazane i nie zalecane, a pewnikiem zaraz będą karane :ph34r:

Niestety miałem przy sobie tylko jakieś drobne, ale nie przeszkodziło mi to w uzyskaniu "szybkiej gotówki" co też uczyniłem :) Tu pojawiły się kolejne "niestety" bo jako członek klasy robotniczej uzyskałem status chyba pomarańczowy, znaczy się uważaj i okazało się, że ekipie na infolinii ukazały się niewielkie ograniczenia o czym mnie w tej samej chwili poinformowano ... :o Nie bacząc na nie poszedłem na całość bo tak mi doradzali przez komórę i się ich posłuchałem bo jak nie teraz to kiedy ? Chwilę później część środków wykorzystałem natentychamiast coby przypadkiem nie wykorzystała ich korona :lol:

Wasze zdrowie.

Ps. Już wiem, że trochę nieoczekiwana wizyta w osiedlowym sklepie przynosi całkiem zadowalające efekty bo nawet ekran mnie zaczyna latać co ani chybi świadczy o elektronicznej panice ... -_-

Ps. 2. Z uwagi na wspaniałomyślne decyzje człowieków z infolini od tych z kapustuf na marne około 500 % (nie mylić z tymi od 500 plus) dokonałem kolejnych zakupów celem zabezpieczenia sobie środków do jako takiej egzystencji. Fotografie dodam jutro gdyż lampa doświetlająca przestała działać mnie w dniu dzisiejszym z bliżej nie określonych powodów.

post-65395-0-34899500-1584051297_thumb.jpg

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 9