Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Touche! Jak mawiają Rosjanie P.S Niejeden pewnie się krzywi, że on wulgarnych, seksistowskich, homofobicznych, szowinistycznych, rasistowskich i jakich tam jeszcze można sobie wymarzyć, żartów nie opowiada, nie słucha itd. A wystarczy wstać zza biurka z monitorem, spotkać się twarzą w twarz, zasiąść przy browarze, czy mocniejszym czymś i wychodzą z człeka wszelkie czarty w nim siedzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie znam się to sie wypowiem ! Touche, pisane bez akcentu nad e jest rzeczownikiem (une touche). Touche (bez akcentu) jest formą czasownika toucher, w 1 i 3 osobie liczby pojedynczej czasu teraźniejszego (je touche, il/elle touche) oraz w trybie rozkazującym. Touché pisane z akcentem i z wymawianym w związku z tym końcowym e jest imiesłowem czasu przeszłego (participe passé). U.P.S.: A w kwestii rajstop...cóż...nawet wielki Napoleon Bonaparte zakazaywał swym parterkom myć się pięć dni przed przybyciem Jego Cesarskiej Mosci. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A bo to klawiatura taka..no tego....nie napoleońska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Z pań się nabijamy? Tak?No dobra... Do eleganckiej restauracji wchodzi blond dama. Siada przy stoliku i zamawia kawę. Kelner w pokłonach przynosi tę kawę, stawia przed nią i odchodzi. Dama zaczyna pić zamówiony napój. Wtem mina jej rzednie. Zniesmaczona wzywa kelnera:- Proszę pana! Ta kawa śmierdzi brudną dupą!Kelner podnosi filiżankę wącha ze wszystkich stron. Po chwili stwierdza:- Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wiktor trzy tygodnie ćwiczył karate.Wieczorem spotkał chuliganów.I trzy tygodnie nie ćwiczył karate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Pewnego slonecznego dnia głodny orzeł wzbil sie w powietrze w poszukiwaniu apetycznego kąskaSzubując tak po błekitnym niebie nagle, na ziemi spostrzegł biegajacego króliczka po zielonej trawceLecac w kierunku króliczka myslami byl: achhhh, jaki on bedzie smaczny gdy go upolujeZłapal kroliczka w szpony, żal mu sie go zrobiło, w momecie jak dostrzegł ze kroliczek jest cały we krwiCo sie stało kroliczku, zapytal orzel darujac mu jednoczesnie zycieKroliczek odpowiada: a wiesz, słonica wzieła mnie na tanponaPo tygodniu czysty, puszysty kroliczek ponownie bawił sie i biegał po zielonej łące.Nagle podczas zabawy, z nieba na futerko spadła mu czerwona kropelka,Spojrzał w góre, i dostrzegł latającego wsiekłego orła, kiwnoł uszami do niego żeby przyleciał na ziemięOrzeł wylądował cały we krwi, króliczkowi żal sie zrobiło,i ze smutnym głosem zapytałA tobie orzeł co sie stało???, i co tak latasz wsiekły po tym niebie ???A szukam qurwaaa tego co powiedział słonicy, ze ze skrzydełkami są lepsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Bileterka coś pomyliła i w jednym przedziale sypialnym wylądował facet z kobitą. Ale jakoś doszli do porozumienia: on na górnej koi, ona na dolnej. Ułożyli się, zasypiają, nagle z góry, wprost pod nos kobitki zjeżdża kartka na sznureczku:" Jeżeli ma pani ochotę na seks, proszę pociągnąć raz. Jeśli nie, proszę pociągnąć 50 razy z czego ostatnie 20 szybko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Po zatonięciu statku, na bezludnej wyspie wylądował facet i Cindy Crawford. Po kilku latach wspólnego mieszkania zdali sobie sprawę że ratunku znikąd nie będzie, więc zaczęli sypiać ze sobą a nawet narodziło się między nimi uczucie. Pewnego ranka Cindy się budzi i widzi że jej ukochany siedzi przy stole z niewyraźną miną.- Co ci jest najdroższy? - zapytała- Aaaa, sam nie wiem - odburknął facet - jakiś taki wkurzony jestem.Przez kilka chwil popatrzył na swoją kochankę:- Słuchaj Cindy, mam prośbę: czy mogłabyś na chwilę założyć moje spodnie?- Oczywiście kochany - odpowiada zdziwiona i zakłada spodnie.Facet chwilę obserwuje krytycznie zgrabne ciało swojej partnerki:- A możesz założyć jeszcze moją marynarkę?- Tak, mogę - odpowiada jeszcze bardziej zdziwiona Cindy i zakłada marynarkę.Facet znowu patrzy krytycznie:- Słuchaj Cindy, załóż jeszcze na chwilę mój kapelusz, ok?- Ok, nie ma sprawy - zakłada kapelusz.W tym momencie twarz faceta rozciągnęła się w szerokim uśmiechu. Podszedł do Cindy, poklepał ją jowialnie po ramieniu i mówi:- Cześć stary! Słuchaj, od roku sypiam z Cindy Crawford! Czujesz ?! Edytowane 1 Września 2013 przez skippi66 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ale dostał z liścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Tak, tołpygi (bo to jedna z nich, zdaje się?) są istnym utrapieniem/ realnym zagrożeniem dla pływających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na naszych wodach też tak skaczą?Zawsze myślałem, że tylko w USA mają tak dziwne nawyki, u nas nigdy nie widziałem skaczącej tołpygi. Spotkać twarzą w locie taką torpedę gorzej pewnie się skończy od wklejenia gumy w brodę Chucka Norrisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Uszwagra na rybach http://joemonster.org/filmy/55301/Na_rybach_u_Szwagra_ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na naszych wodach też tak skaczą?Zawsze myślałem, że tylko w USA mają tak dziwne nawyki, u nas nigdy nie widziałem skaczącej tołpygi. Spotkać twarzą w locie taką torpedę gorzej pewnie się skończy od wklejenia gumy w brodę Chucka Norrisa. W sumie, pływam po wodzie, gdzie sporo jest tych maszkar i jeszcze nigdy nie widziałem ich w locie, a tym bardziej, żadna nie wpadła mi do łodzi. Nie mniej jednak, jak się rozmnożą tak, jak w Stansach, to trzeba będzie się lekko opancerzyć/ okratować Dostać klapsa w dziąsło od takiej sztuki już rzędu 20 kg (a ostatnio padło sporo 40-50 kilowych ryb)? To mogłoby się źle skończyć... Jedyna nadzieja, że latają tylko te mniejsze i... nie nasze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 U nas się nie rozmnożą. A nawet jeśli, to długo nie polatają. Będzie jedyny pożytek z narodowego mięsiarstwa w szlachetnej walce z plagą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Kołowrotek shimano, mode abu Nic mnie nie łączy z tym sprzedawcą http://tablica.pl/oferta/kolowrotek-shimano-ID3tCkf.html#82ba0ca089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 kurde skąd mu przyszło do głowy to Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Może jak z obuwiem sportowym, wszystkie buty to adidasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Tablica zawsze wygrywa w opisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 kurde skąd mu przyszło do głowy to Shimano może się firmy połączyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 może się firmy połączyły hmmm myslisz ze skoro SAABa mogli kupić azjaci to abu mogło zostać sprzedane f. SHIMANO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 a czemu nie, wyszło by z tego ABUMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 albo SHIMabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na ulicy w Dodge City leży martwy Murzyn. Cały zakrwawiony,cztery dziury po pociskach,sznur na szyi i nóż w plecach. Przechodzi szeryf i mruczy pod nosem: -"Cholera, jak żyję,tak brutalnego samobójstwa nie widziałem!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pociągiem sypialnym jedzie para w noc poślubną.On na górze,ona na dole.Przed ślubem krótko się znali.On przed snem wyjął sztuczną szczękę,oko do szklanki,tupecik na kołek i jeszcze protezę ręki odkręcił.Ona coraz bardziej przerażona.Po jakimś czasie szept:-Kochanie,może zejdę do ciebie na dół i wiesz...?-Nie trzeba...wystarczy jak mi go podasz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Do baru wchodzi pirat. Taki prawdziwy, drewniana noga, hak zamiast prawej ręki, przepaska na oku. Podchodzi do lady, zamawia rum; zaciekawieni ludzie otaczają go wianuszkiem i proszą żeby opowiedział im jakąś przygodę.- A jaką? - pyta pirat.-Noo, dlaczego nie masz nogi?- Kiedyś atakowaliśmy angielski okręt i bosman z tego statku zaszedł mnie od tyłu, chlasnął pałaszem i uciął mi nogę. Od tamtej pory mam protezę.-Oh! Jak fajna przygoda!! - zareagował tłum.-A dlaczego nie masz ręki tylko hak? - pada kolejne pytanie.- Innym razem robiliśmy abordaż na francuską fregatę i majtek z tego lokrętu zsunął się po linie z reji, ciachnął kordelasem i uciął mi rękę. Od tego czasu mam hak.-Uuuu! Pysznie! - kolejna reakcja tłumu - No a dlaczego nie masz oka?- Jednego dnia wychodzę rankiem na pokład i spoglądam w niebo, żeby sprawdzić pogodę. Akurat mewa przelatywała i narobiła mi do oka.- Jak to? Przecież od ptasiego gówna jeszcze nikomu oko nie wypłynęło? - stwierdza jeden ze słuchaczy.- No tak, ale to był pierwszy dzień z hakiem! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi