Skocz do zawartości

NAUKA JERKOWANIA - Zaproszenie na wspólną wyprawę do Finlandii.

rognis_oko

Rekomendowane odpowiedzi

Zaproszenie do Finlandii nad Jezioro Ruovesi.

Cześć,

nazywam się Sebastian Kalkowski i jestem redaktorem portalu jerkbait.pl. Szczupaki łowię już kilkanaście lat. Moją ulubioną metodą połowu tych drapieżników jest technika jerkowa.

Zapraszam Was na wędkarską wyprawę do Finlandii na piękne jezioro Ruovesi.

Podczas wspólnej wyprawy będziemy mieli możliwość połowienia dużej ilości szczupaków, okoni, a także sandaczy. Dla chętnych zorganizujemy wypad na okoliczne bystrza w celu złowienia walecznego pstrąga potokowego.

Jezioro Rouvesi jest bardzo zróżnicowane i będzie okazja łowienia zarówno na płyciznach, jak i na typowo trollingowych głębokich plosach.

Na wspólnej wyprawie chętnie pokażę Wam różne techniki wędkowania, które sprawdzają się zarówno na płytkich, jak i głębokich wodach. Jednak dużą uwagę skupimy na NAUCE JERKOWANIA i łowieniu tą metodą szczupaków.

Mam nadzieję, że wzajemna wymiana doświadczeń spotęguje możliwość osiągnięcia lepszych wyników oraz da nam przy tym dużo dobrej zabawy.

Szczegóły wyprawy w linku poniżej:

http://www.activeholidays.com.pl/new/oferta.php?idk=6&id r=13&idm=41

Do zobaczenia nad wodą.

Sebastian rognis_oko Kalkowski

p.s.

Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie rezerwacji na adres mailowy AH - wedkarstwo@activeholidays.com.pl

W razie pytań zapraszam na prv - chętnie służę pomocą.

• 4 miesiące temu...