vitor Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzień dobry,chciałbym się dowiedzieć a właściwie to upewnić ile to się płaci na sezon za wędkowanie na wodach okręgu katowickiego,z tego co jest w tych tabelkach to wychodzi 82 złote a ja zapłaciłem 105 ,mam 17 lat więc przysługują mi ulgi,i nie wiem czy nie zrobiono mnie w balona .Pod spodem podsyłam link tych tabeli http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/2186/oplaty_2012 Z góry dziękuję za odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Do składek członkowskich trzeba doliczyć jeszcze min. prace na rzecz koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No i to rozwiązało sprawę ,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi