Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 ... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Co by nie mówić Gdańsk się świetnie rozwijał przez ostatnie lata... Niech spoczywa w pokoju[*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dla mnie osobiście dramat Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 W związku z ostatnimi wydarzeniami wklejam ,dziś spotkajmy sięRAZEM PRZECIW PRZEMOCY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) (autocenzura) Wielki żal i smutek, w takich ololicznościach... ???? Edytowane 14 Stycznia 2019 przez MZieli10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wyszedł człowiek z domu na chwilę. Do rodziny już nie wróci.Masakra. Niezależnie od opcji politycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Wyszedł człowiek z domu na chwilę. Do rodziny już nie wróci.Masakra. Niezależnie od opcji politycznej.To pokazuje jakie to Nasze życie jest kruche.. Można mieć wszystko ... A i tak jak się jakiś świr trafi to nic ani nikt go nie zatrzyma... Szkoda człowieka Ale najbardziej mi żal tych dzieci które zostały osierocine [*] Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Siwy gołąb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Współczuję tragedii jaką musi przeżywać teraz pozostawiona rodzina [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Byłem wczoraj na rybach. Obejrzałem skoki. Potem strzał w twarz. Teraz będzie refleksja. 2-3 razy w tygodniu gram sobie w piłkę. Mam w drużynie 2-3 księży, radnego PiS-u, mam też zwolennika Kukiza, ale też zwolenników opozycji, ja jestem anarchistą od urodzenia. Mamy wierzących, ateistów i wątpiących. Jednego alkoholika, abstynentów i "normalnych". Mamy też kolegę który ma korzenie ormiańskie. Kłócimy się czy była ręka i czy dobrze liczy się strzelone bramki. Potem podajemy sobie ręce i gadamy o pierdołach. Normalnie.... Potem wchodzę do netu lub przez przypadek włączę jakieś TV lub radio... i cholera nie wiem czy to też mój kraj. Przepraszam jeśli kogoś dotknąłem tym wpisem. Jestem wstrząśnięty. [*] 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Niestety na tym świecie jest wielu szaleńców i nie da się wszystkiemu zapobiec.Szczególnie takie tragedie na oczach wielu ludzi są podwójną tragedią. Szkoda człowieka i wielka szkoda, że szaleńcowi udało się zrealizować plan.Wielkie współczucie rodzinie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Niech spoczywa w pokoju. Szkoda dobrego człowieka. Wielki żal. Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Straszne, okropne i przerażające jest, to co się stało...Miałem nadzieję, że jednak z tego wyjdzie... [*] Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Artech 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi