mart123 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Bazą będzie Chicago. Planujemy zwiedzanie Parków Narodowych w rejonie Wielkich Jezior i w kierunku Gór Skalistych. Raczej nie zapuścimy się na Wybrzeże Zachodnie. Oczywiście sprzęt będzie w bagażniku tylko pytanie jaki? Interesuje mnie łowienie salmonidów w rzekach i potokach w których da się łowić z marszu, normalnie brodzić i dojechać samochodem. Taka włóczęga. Dzięki za wszelkie porady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Skontaktuj się z Mirkiem Pieślakiem jeżdzi do USA może Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Na forum FORS skontaktuj się z Kolegą @Mariusz-Marek:http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/56-wedkarstwo-za-granica/113250-trzy-rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zdecydowanie bassy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalC Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Z Chicago do podnóża Gór Skalistych masz ok. 2000km, ale są tam fajne w bajkowych sceneriach. Zajedziecie aż tak daleko?Co do Chicago i okolic poczytaj arty Mirka Pieślaka w 50 numerze Sztuki Łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na temat włóczęgi Górami Skalistymi mogę Ci trochę podrzucić , ale niestety po stronie Kanadyjskiej.Jednego roku właśnie w czerwcu odbyłem taką podróż . Zaczęliśmy na wysokości Dakoty Północnej , wzdłuż Montany do stanu Waszyngton i skończyliśmy na łososiach na wyspie Victooria.o Jak coś to wal na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na temat włóczęgi Górami Skalistymi mogę Ci trochę podrzucić , ale niestety po stronie Kanadyjskiej.Jednego roku właśnie w czerwcu odbyłem taką podróż . Zaczęliśmy na wysokości Dakoty Północnej , wzdłuż Montany do stanu Waszyngton i skończyliśmy na łososiach na wyspie Victooria.o Jak coś to wal na priv.piszesz o wyspie Victorii na archipelagu arktycznym? czy moze masz na mysli vancouver island? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Granicząca ze stanem Waszyngton Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) ok, czyli wyspa vancouver ze stolica british columbii miastem victoria Edytowane 25 Stycznia 2019 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi