maciek17_mi Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Tak jak w temacie jeżeli ktoś z jerkbait będzie na rybomani w Poznaniu miałbym prośbę. Jezeli ktoś chciałby pomóc proszę o info na pw wtedy wytłumaczę o co mi chodzi Z góry dziękuję. Pozdr Maciek Edytowane 14 Stycznia 2019 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ja planuję być, ale jak na razie przez kilka lat mi to nie wyszło. Teraz zmierza w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Przypomnij się w tygodniu przed, będę wiedział na 100%, dziś jest na 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Myślę,że temat załatwiony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi