Skocz do zawartości

Brexit ?

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

I co dalej ?

:o

........Many options, too many explain over text......

edit:   dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz :D  

Edytowane przez lexi

Mix koniunkturalizmu politycznego i przeświadczenia o własnej niedyskutowalnej wyjątkowości w skali swiata sprawia, że słowa takie jak "odpowiedzialność", "współpraca" czy choćby zwykła "przyzwoitość" wogole nie pasują do tego, co tam się dzieje :(

Edytowane przez Guzu
  • Like 3

........Many options, too many explain over text......

edit:   dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz :D  

Polacy nie gęsi i swój język mają-  pisał kiedyś  Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym  trendem pisania po łacinie Jak ze to   jest teraz  na czasie . 

Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam  

Edytowane przez Viking
  • Like 3

..Islandia  :ph34r:

Nieee, co ja bym tam robił? Ile można łowić pstrągi ? :)

Polacy nie gęsi i swój język mają-  pisał kiedyś  Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym  trendem pisania po łacinie Jak ze to   jest teraz  na czasie . 

Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam  

Polacy swój język mają , ale posługują się nim marnie :P

Edytowane przez hlehle
  • Like 3

Watek ze swej natury polityczny (użyłem przycisku "zgłoś" :rolleyes: ). Nie wiem czym kierował się Kolega Daniel ? Łagodna prowokacja, chęć udowodnienia,że każdy nie wędkarski watek kończy się kłódką ? Ale skoro sam suermoderator zabiera głos to i ja spróbuję  :)  Moja odpowiedź na zadane pytanie: nic ! Wszyscy mają za dużo do stracenia. Anglia wyjdzie z Unii i będzie się miała świetnie. Funt już idzie w górę. [cenzura]

Edytowane przez Friko
  • Like 3

Skoro mnie pytasz Marcin, to powiem, że moja główna motywacja było zainteresowanie opiniami na temat ten wśród Jerkabaitowcow mieszkających na Wyspach.

A jest ich przecież kilku wśród aktywnych forumowiczów.

Nie chodziło mi o żadną prowokacje

Ani tym bardziej o dyskusje o UE ...

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...