Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 I co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Daniel... nic. Ktoś zamieszał w szklance na modle... no... a teraz się obudzono i trzeba wracać. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) I co dalej ? ........Many options, too many explain over text...... edit: dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz Edytowane 15 Stycznia 2019 przez lexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Daniel... nic. Ktoś zamieszał w szklance na modle... no... a teraz się obudzono i trzeba wracać. Tyle.Do czego wracać ?Albo dokąd? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Brytyjczycy sami nie wiedzą czego chcą , elity polityczne bawią się w swoje interesy moim zdaniem czysty hause of cards! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Go! Byle szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Prawda jest taka, że zagłosowali. Jeśli nie potrafią się dogadać wew. to tylko twardy brexit ... tu już nie ma powrotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Mix koniunkturalizmu politycznego i przeświadczenia o własnej niedyskutowalnej wyjątkowości w skali swiata sprawia, że słowa takie jak "odpowiedzialność", "współpraca" czy choćby zwykła "przyzwoitość" wogole nie pasują do tego, co tam się dzieje Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Guzu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) I co dalej ? Zanim zapytasz powinieneś wiedzieć dlaczego?Dlatego polecam obejrzeć ten film:https://www.youtube.com/watch?v=1zZXE1ZOBQM(demokracja w pigułce)Cała reszta to tylko konsekwencja. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez vako 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Daniel, do czego... a choćby do Krakowa, Warszawy, Poznania... innych miejsc w Polsce. A dokąd... może raczej którędy... : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Czyli zagłosowali za wyjściem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 May przegrala, bedzie twardo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 dymisja gabinetu i przedterminowe wybory w UK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) dymisja gabinetu i przedterminowe wybory w UK ? na 100% inaczej juz tego nie opanuja Edytowane 15 Stycznia 2019 przez jacus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Czyli zagłosowali za wyjściem? To w 2016... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej...A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej...A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku ..Islandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej...A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku Witaj w klubie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) ........Many options, too many explain over text...... edit: dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz Polacy nie gęsi i swój język mają- pisał kiedyś Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym trendem pisania po łacinie Jak ze to jest teraz na czasie . Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Viking 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Żyjemy w ciekawych czasach. Dziś odpowiadałem zawodowo, jakie to niesie konsekwencje dla naszych strategicznych programów. W skrócie, mniej potencjalnego hajsu z EBI. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 ..Islandia Tam już ponad 15% społeczeństwa to Polacy, chyba nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witaj w klubie!Takich ludzi tu jest tysiące, jedni wyjadą drudzy zostaną. Zależy co i jak będzie się kręciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) ..Islandia Nieee, co ja bym tam robił? Ile można łowić pstrągi ? Polacy nie gęsi i swój język mają- pisał kiedyś Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym trendem pisania po łacinie Jak ze to jest teraz na czasie . Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam Polacy swój język mają , ale posługują się nim marnie Edytowane 15 Stycznia 2019 przez hlehle 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Watek ze swej natury polityczny (użyłem przycisku "zgłoś" ). Nie wiem czym kierował się Kolega Daniel ? Łagodna prowokacja, chęć udowodnienia,że każdy nie wędkarski watek kończy się kłódką ? Ale skoro sam suermoderator zabiera głos to i ja spróbuję Moja odpowiedź na zadane pytanie: nic ! Wszyscy mają za dużo do stracenia. Anglia wyjdzie z Unii i będzie się miała świetnie. Funt już idzie w górę. [cenzura] Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Friko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Skoro mnie pytasz Marcin, to powiem, że moja główna motywacja było zainteresowanie opiniami na temat ten wśród Jerkabaitowcow mieszkających na Wyspach.A jest ich przecież kilku wśród aktywnych forumowiczów.Nie chodziło mi o żadną prowokacjeAni tym bardziej o dyskusje o UE ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi