Jack__Daniels Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Moje modlitwy zostały wysłuchane Google podrzuciły mi reklamę Najlepsza wędka na rynku SAMUS72MP - 3 lata gwarancji 10 lat doświadczenia . Najnowsza technika wędkaelektryczna.pl a ja głupi w wątku o rodbuildingu pytam jaką wędkę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Gdzieś ty to wyszperał? Najlepszy jest dział: 'ciekawe połowy klientów' Chociaż jak ktoś ma swój staw to 'wolnoć Tomku' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Gdzieś ty to wyszperał? Wlazłem do wątku o bocznym troku i tam ktoś podrzucił linka do opisu paternoster i jak przeskoczyłem na tamtą stronę to była reklama google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Mysle ze to nierozsadne zamiesCzac ty cos takiego. Glupich nie brakuje. Kupia i beda lowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Kiedyś było o tym w wiadomościach telewizyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Migotka, chyba nie sądzisz, że jakbym nie zamieścił to zainteresowani by nie znaleźli? Poza tym wiadro chloru taniej wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi