peresada Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 witam!orientuje się ktoś co za jerki?no i gdzie można ewentualnie je kupić? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jesli dobrze pamietam i czytam zarazem to pochodzi on prawdopodobnie z katalogu FOXa z dzialu PREDATOR - czyli dzialu spinningowego... Na kontynecie nie wiem jak z tym jest, ale swego wczasu w angli można było je spotkac tu i ówdzie... Może pitt cos wiecej powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Na kontynencie chyba nie jest z tym tak najgorzej bo o ile mnie pamięć nie zawodzi to takie jerki pokazywał mi Paweł z warszawskiego Jerka. Pewnie jakby dobrze poszukać to jeszcze gdzieś się znajdzie. A gdzie na wyspach można je kupić to nie mam zielonego pojęcia. W dobie sklepów internetowych myślę że nie powinno Ci sprawić problemu znalezienie jakiegoś który sprzedaje te przynęty.Tu masz linka do strony z tymi i innymi jerkami Fox'a http://www.foxint.com/catalogues-sections-products.php?lang= &catalogue=3§ion=37pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 zobacz na www.anglersworld.ie tam mają sprzęt foxa, jakbyś kupował to...... wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 dzięki serdeczne! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 to foxy, nie radze kupowac wszystkich modeli, bo bedziesz klnal <_< seria micro jerk jest swietna na letniego szczupaka i duzego okoniao poszczegolnych modelach tez mozemy pogadac zamowic mozesz tutaj http://www.tackleshop.co.uk kupowalem u micka trzy lata temu serie micro, mial najlepsze ceny na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 A jak z resztą tych jerków?? Mógłbyś napisać też coś o tych mikro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 z serii micro jerks polecam: micro bull nose - maly i sprytny glider o znakomotych wlasciwosciach aerodynamicznych micro jointed runt - dzielony darter, ktory prowadzony kolowrotkiem zamienia sie w malego swimbaita micro dolphin - wolno tonacy darter, ktory przy odpowiednim prowadzeniu zamienia sie w delikatnie szybujacego glidera z duzych foxow polecam: slayer'a - szybkotonacy glider, do glebokiego lowienia jointed runt - dzielony darter, wykladajacy sie na boki podczas podszarpywania lub zamieniajacy sie swimbaita przy prowadzeniu kolowrotkiem duze foxy sa z drewna, natomiast male z tworzywa sztucznego, bardzo dobrze wykonane, dobre komponenty i hakilakierowanie zewnetrzne slabe, najlepiej pokryc dodatkowa warstwa envirotexu lub dwoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi