szydlos Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 WItam kolegów, Pytanko jak w temacie wątku.Macie jakieś sklepy internetowe, czy na allegro jakiś sprzedawców gdzie można dostac takie rzeczy jak: Drut do stelażów , poliwęglan bądz gotowe stery, fola alu do oklejania , lakiery, Oczy ,oczy 3d róznych rozmiarów i inne niezbedne materiały do zabawy przy robieniu wobków na własne potrzeby.Chodzi mi o miejsca gdzie kupię małe ilości np. Lakier 0,5l bo to i tak mi starczy pewnie na 3 lata ;P Mile widziane wszystkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Na alledrogo był gość o nazwie Bsnizpol, albo jakoś podobnie. ..miał lakier, lipę, balsę, drut,tkaniny, oczy 3d itp. Jeśli jednak miałbym polecić sam drut, to @Woblery z Bielska ma chyba najlepszy drut na rynku. Nierdzewny, ale zarazem bardzo plastyczny i gięcie z niego stelaży to czysta przyjemność. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) WItam kolegów, Pytanko jak w temacie wątku.Macie jakieś sklepy internetowe, czy na allegro jakiś sprzedawców gdzie można dostac takie rzeczy jak: Drut do stelażów , poliwęglan bądz gotowe stery, fola alu do oklejania , lakiery, Oczy ,oczy 3d róznych rozmiarów i inne niezbedne materiały do zabawy przy robieniu wobków na własne potrzeby.Chodzi mi o miejsca gdzie kupię małe ilości np. Lakier 0,5l bo to i tak mi starczy pewnie na 3 lata ;P Mile widziane wszystkie sugestie. Tak jak kolega Marcin wcześniej napisał 1 . drut, poliwęglan bądź gotowe stery, oczy, kleje - małe ilości allegro bądź drut od Januszka 2. lakier 0,5l na 3 lata tutaj kolego możne być problem, wszystko zależny od tego w jaki sposób będziesz lakierował i jak będziesz przechowywał lakier (jak zanurzeniowo to poprzelewaj do kilku słoiczków i dobrze szczelnie zakręć).Ja używam harcerza ,,hartzlacka,, dobry mocny lakier, tylko że jak złapie wilgoci to zeluje. Koledzy jeszcze lakierują pędzelkami. Z tego co wiem robią dziurkę blachowkrętem w puszce i spuszczają odpowiednią ilość lakieru , później wkręcają wkręta w otworek ( nie otwierają dekielka puszki) i podobno lakier dłużej pozostaje bez oznak żelowania. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez kooper82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dokładnie. Drut od Janusza jest super.Bsnizpol dalej działa, ma większość potrzebnych rzeczy. Tydzień temu robiłem u niego zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wykup sobie opcje Allegro Smart i zamawiaj na Allegro ze źródeł gdzie jest najtaniej. Jako ciekawostka - jesli wypowiesz Allegro smart przed upływem miesiąca to nie płacisz nic za juz zrealizowane wcześniej wysyłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 W Polfishing kiedyś część z podanego asortymentu kupowałem, ale nie wiem co teraz mają w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi