zorro Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Tak mnie w końcu ruszyło i postanowiłem trochę popsocić por�łwnawczo... Na pierwszym obrazku por�łwnanie wielkości.... Edytowane 19 Lutego 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 A tutaj mamy por?łwnanie wielkości szpuleczek (od największej średnicy).... A teraz bez obrazk?łw masy:turek-Z2500 250-255 gram?łwstalka F2500 250 gram?łwstalka F4000 325 gram?łwturek-Z3000 335 gram?łw Wniosk?łw własnych nie dodam bo mnie czarna sotnia czyli klub miłośnik?łw... zadziobie.. <_< :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wniosek jest taki ?źe Stella najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Do pełni szczęścia brakuje jeszcze Stelli SW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vasyl Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wniosek jest taki ?źe Stella najlepsza Skąd ten wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wniosek jest taki ?źe Stella najlepsza Oj aby ta pewnosc cie kiedys nie zgubiła <_< Tour,kowitez raczej nic nie brakuje,lec jak by blizej mi do Sale co do tej wojny,to patrząc na modele,D i S rozm 2500,i wage to jakby to samo,ale juz po szpuli r?łznice są zauwa?źalne,miałem stelke 2500dh i on a jest kurde malutka,jak kolwiek by to nie brzmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dareczku no jest malutka to tak jak Tp2500 to takie daiwowskie 2000 ale milutkie toto i lepiej kręci po mojemu jak np.certate . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dareczku no jest malutka to tak jak Tp2500 to takie daiwowskie 2000 ale milutkie toto i lepiej kręci po mojemu jak np.certate . Wiem J?łziu,ja własnie,certate zamieniłem na stelle 2500.a dla chłopa z wielkimi łapskami,i cały czas operujacego korbami,cos koło 400gr,to jak dorwie taką stelle,(tp)2500 to wrazenie jest comajmniej dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dareczku do moich te?ź lepiej pasowałaby korba od Stara 66 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 To rywalizacja modeli sprzed epoki SW.Modele ktore jeszcze w XX wieku weszly na rynki. Rywalizacja o tyle wygrana, ze przeciez kazdy wie : jak rozmiar 2500 to Daiwajak rozmiar 4000 to Shimano. Dla mnie tyle w tym temacie Pozdrawiam Guzu p.s. u mnie sie tam one nie gryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Guzu poszczuj jedną na drugą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 asafa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Do tej pory byłem pewny, ?źe pan zorro gustuje tylko w D a tu jednak i D i S Mimo wszystko mam wra?źenie, ?źe w tym przypadku to jednak bli?źej do D i nie ma objaw?łw stellozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Pan Tomasz ma szerokie horyzonty sprzętowe i w tym temacie nie jest monotematyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Do tej pory byłem pewny, ?źe pan zorro gustuje tylko w D a tu jednak i D i S Mimo wszystko mam wra?źenie, ?źe w tym przypadku to jednak bli?źej do D i nie ma objaw?łw stellozy No a i tak nam wszystkiego nie pokazał ,bo i nie tylko S ale i S-ss w tej jak?źe pieknej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 S-ss - Shimano Super SHIP czy Shallow Special Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Stella SS Millenium Czyli najlepszy kolowrotek wszechczasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wiem, wiem. Tak tylko z czystej przekory i dla podra?źnienia ambicji Sorki za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Eee tam zaraz wojna Przerzuciłem większość pełno i prawie pełnoletnich modeli D i S i mam bardzo podobne zdanie jak kolega @Guzu. W wielkości 2500 - to fakt, dość rzadko przeze mnie u?źywanej - maleńka przewaga i więcej D (tutaj TD-X2506C, TD-X2500iA, TD-Z2500CU i kanciaki wiodą prym, ze stelli tylko sski i shallow special'98), ale w wielkości 4000 (albo precyzyjniej w wadze powy?źej 300 gram) stelloza prawie absolutna (ale tylko stare, tzn. '98, F i Milenki), choć i tu mam te?ź jakieś turkaweczki, w tym takie, kt?łrych nie oddam i na nic nigdy nie zamienię, nawet gdyby miały łowić tylko raz w roku, czyli kanciaste T-Z3000iT Jak widać na moim przykładzie, da się miłością obdzielić i D i S :D , ...choć nie po r?łwno <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Eee tam zaraz wojna Przerzuciłem większość pełno i prawie pełnoletnich modeli D i S i mam bardzo podobne zdanie jak kolega @Guzu. W wielkości 2500 - to fakt, dość rzadko przeze mnie u?źywanej - maleńka przewaga i więcej D (tutaj TD-X2506C, TD-X2500iA, TD-Z2500CU i kanciaki wiodą prym, ze stelli tylko sski i shallow special'98), ale w wielkości 4000 (albo precyzyjniej w wadze powy?źej 300 gram) stelloza prawie absolutna (ale tylko stare, tzn. '98, F i Milenki), choć i tu mam te?ź jakieś turkaweczki, w tym takie, kt?łrych nie oddam i na nic nigdy nie zamienię, nawet gdyby miały łowić tylko raz w roku, czyli kanciaste T-Z3000iT Jak widać na moim przykładzie, da się miłością obdzielić i D i S :D , ...choć nie po r?łwno <_< Gdybym tak skupil sie na tych modelach co wymieniasz...to jakas taka zaskakujaca zbieznosc z tymi z mojego arsenalu sie wyloni Przypadek ? O co w tym wszystkim chodzi ? Pozdrawiam Guzu p.s nikt nie mowil ze ma byc po rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Kiedys wstawialem fotke ze spotkania dwoch starszych panow, a tu inne takie spotkanie ponad podzialami : Tym razem 2 panie Trzytysiaczka Yks i Stellina 4000 : . Spotkaly sie jakis czas temu przypadkiem u mnie, w mych goscinnych progach. Ale obie tylko przejazdem Material z meskiego spotkania w linku ponizej : http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=247546 &&srch=dwoch+starszych#msg_247546 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Daniel i Ty takich gosci z domu wypuściłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Daniel i Ty takich gosci z domu wypuściłeś Przyszli to i sobie wyszli A ja taki biedny zostalem... z motowidlem :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 @Guzu ta zbie?źność to musi być przypadek A ze spotkania starszych pan?łw, jakoś ten po lewej przystojniejszy, pewnie dlatego, ?źe siwizna mu takiej szlachetności przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 @Guzu ta zbie?źność to musi być przypadek A ze spotkania starszych pan?łw, jakoś ten po lewej przystojniejszy, pewnie dlatego, ?źe siwizna mu takiej szlachetności przydaje Cale szczescie ze to przypadek - zbieg okolicznosci. Bo juz sie balem ze wspoldzielimy szafe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja swoje w pawlaczu upycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja swoje w pawlaczu upycham ZiT ...w pawlaczu ? Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zorro
Tak mnie w końcu ruszyło i postanowiłem trochę popsocić por�łwnawczo...
Na pierwszym obrazku por�łwnanie wielkości...
.

Edytowane przez zorroOdnośnik do komentarza
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi