zorro Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Tak mnie w końcu ruszyło i postanowiłem trochę popsocić por�łwnawczo... Na pierwszym obrazku por�łwnanie wielkości.... Edytowane 19 Lutego 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 U mnie i Turki i Efki mieszkają a i 95 le?źa i nie gryza się <_< doprowadzone do pracy jakiej wymagałem.,Turek Z3000iA z tego samego kija i linki ma większy zasięg od 98 o jakieś 4m ,jakoś z szerszej szpuli lepiej umyka lina. bardziej gabarytowo do turka pasuje mi stelka 3000/400095 ale rotorowo tylko nie bodowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 U mnie i Turki i Efki mieszkają a i 95 le?źa i nie gryza się <_< doprowadzone do pracy jakiej wymagałem.,Turek Z3000iA z tego samego kija i linki ma większy zasięg od 98 o jakieś 4m ,jakoś z szerszej szpuli lepiej umyka lina. bardziej gabarytowo do turka pasuje mi stelka 3000/400095 ale rotorowo tylko nie bodowo:) Tego ostatniego zdania to nie zrozumialem. Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tz koszula bli?źsza ciału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 rotorem bli?źsza ni?ź ciałem ta 95 do turka:d bo body to ma spore,a turek zwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 @Guzu tak się składa, ?źe akurat ZiT w pawlaczu siedzą Ale ciepło i sucho tam mają W szafie pancernej - pozostałość po moim drugim hobby - niestety tylko aluminiowe pudełeczka się mieszczą A tak wracając do tematu wojny D i S, często spotykam się z opiniami - nie tylko młodych sta?źem wędkarzy - ?źe Panie Daiwa to g...., tylko Shimano i odwrotnie. - A łowił Pan Daiwą, Shimano? - Nie bo to g.... jest! Ręce opadają na takie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No to juz wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Bo młodzi Arku to plastick fantastik A tu człek jak wezmie maszynke w łapska to wie co sie trzyma i na co to stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Bo młodzi Arku to plastick fantastik Racja, ale niestety nie tylko młodzi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 haja1978 jak kto łowił jakimś alivio albo innym platikiem zajechał i gada takie głupoty to drugi posłucha kolegi i ju?ź ma zdanie ,bo gdzieś ktoś zajechał.to ja takich znam te?ź, co nie łowili a głupoty gadają..ja nie powiem ?źe to czy to jest lepsze są modele kt?łre pasują mi bardziej i mniej w S i są w D.a ZiT fajna jest,prosta do b?łlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 haja1978 jak kto łowił jakimś alivio albo innym platikiem zajechał i gada takie głupoty to drugi posłucha kolegi i ju?ź ma zdanie ,bo gdzieś ktoś zajechał.to ja takich znam te?ź, co nie łowili a głupoty gadają..ja nie powiem ?źe to czy to jest lepsze są modele kt?łre pasują mi bardziej i mniej w S i są w D.a ZiT fajna jest,prosta do b?łlu Dokładnie tak jest. A ZiT to dla mnie taka szczeg?łlna pamiątka z młodości. Strasznie się śliniłem na jego widok w katalogu i kiedyś dostałem od ojca 2500. Utopiłem go wędkując razem z nim na jez. Wytyckim, z całą resztą sprzętu. Cudem wyszliśmy z tego zdarzenia cało. Potem ju?ź nigdy z ojcem nie wsiedliśmy do pontonu Jakoś kojarzy mi się z tym szczęśliwym finałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bronzo Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jeśli ktoś mo?źe to proszę o wrzucenie fotki por?łwnawczej szpulek Daiwy Turka 2000 i 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Myk i ju?ź jest... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak delikatnie odświerzę bo już nie wyrabiam z odpisywaniem, a która szpulka większa, a która szersza, a czy wybrać siemano 2500 czy daiwkę 2500 i takietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jabr Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) U mnie też D i S się nie gryzą, ale przydział roboczy maja inny.S (niestety nie nie wszystkie to stelloza ) 2000, 2500, 3000 i 4000 to odpowiednio okoń, pstrąg, kleń i boleń.aD (X) 2000, 2500 i 3500 to odpowiednio sandacz, sandacz i troć. A i małe zmiany w rozmiarach co do gatunku tak aby dobrze wyważyć kijek.No i sobie nie wchodzą w drogę. Edytowane 19 Lutego 2013 przez jabr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zorro
Tak mnie w końcu ruszyło i postanowiłem trochę popsocić por�łwnawczo...
Na pierwszym obrazku por�łwnanie wielkości...
.

Edytowane przez zorroOdnośnik do komentarza
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi