elmo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jeżeli pozwolisz podłącze się do Twojego tematu. Mam podobny dylemat i chętnie przeczytam opinię użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ....ja używam jednej i drugiej.Górny zakres nie wiem ale miota też bardzo dobrze wobkami od 5gram.Boleniówki największe stosowałem 40g .Dla mnie są to maszynki numer1 jak wyjdzie wersja i o ile wyjdzie w rozmiarze 50 biorę z zamkniętymi oczami i nie pytam o cenę.Myślę że LadyD by miał bardzo dużo do napisania bo łowi CC101 i mała Ryogą1016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Od trzech sezonów łowię na ryogę a pięć latek na CC 101 .Używam głównie pod sandacza ,gumy na główkach do 40 gr ,i koguty 35 gr .Najczęściej używam Ryogi ,lepiej leży w dłoni ,jest dużo niżej osadzona niż cc 101. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi