Skocz do zawartości

Zamiennik zespolonego z rolką łożyska w Shimano 2015-2019 na klasyczne rozwiązanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale jest sposób by pozbyć się rolki z wprasowanym łożyskiem w Shimano z lat 2015-2019 i zastąpić takowy element klasycznym łożyskiem i rolką będącymi elementami oddzielnymi. Zdjęcie owego zestawu poniżej. Cały zestaw jest w BARDZO przystępnej cenie w związku z tym każdy kogo denerwuje obecnie stosowane rozwiązanie w Shimano zamienić na klasyka :)

post-46480-0-81995000-1548018522_thumb.jpg

Edytowane przez MefistoFishing
  • Like 4

Ja zastosowałem set z TP'11 do rolki S'14 i pasuje(chodzi u mnie już 2 sezony). Pisałem o tym wcześniej we właściwym temacie dotyczącym czternastki. Ten wygląda znajomo. Można też drożej czyli set z S'10. Podejrzewam(przeczucie graniczące z pewnością) że TPXD też obskoczy.

Edytowane przez vako

• 3 tygodnie później...

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale jest sposób by pozbyć się rolki z wprasowanym łożyskiem w Shimano z lat 2015-2019 i zastąpić takowy element klasycznym łożyskiem i rolką będącymi elementami oddzielnymi. Zdjęcie owego zestawu poniżej. Cały zestaw jest w BARDZO przystępnej cenie w związku z tym każdy kogo denerwuje obecnie stosowane rozwiązanie w Shimano zamienić na klasyka :)

attachicon.gif IMG_20190120_220224.jpg

Do Shimano Stradica FK 4000 XG będzie pasować na 100 % ??? 

Edytowane przez Brambor

• 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...