Friko Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeśli są to poproszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jak chcesz dam Ci namiar na kolege z Pragi, (warszawskiej) biorę od niego drewno srabilizowane i żywice, robią chore ilości pięknych noży i też produkuje rękojeści dla wielu ludzie bawiących się w knifemaking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 bardziej mam nadzieję że znajdą się jacyś knifemakerzy wśród wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeden jest:http://jerkbait.pl/topic/61119-alek-art-moje-wyroby/page-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 jeśli potrzebujesz nóż to mój brat robi.Tematyka bardziej myśliwska ze względu na jego zainteresowania.Ma w chwili obecnej dwa noże do sprzedania z nadwyżek jak coś to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeden jest: http://jerkbait.pl/topic/61119-alek-art-moje-wyroby/page-10 niestety wszystkie zdjęcia w wątku Alka poznikały... tak to jest jak się trzyma fotki na zewnętrznych serwerach zamiast wrzucać na jerkbaita… szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ano, dawno do wątku nie zaglądałem, a tu taki klops :/ Już nie powrzucam, bo nie da się edytować postów... Wsio jest na moim pejsbuku - noże są publiczne, można oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 ...Pawle, Gość na nazwisko ma Tomaszewski i jest zarobiony. Zrobienie czegoś ponad ofertę, to więcej dukatów, jak to w życiu. Trzeba atakować. Na wiosnę jakieś targi są w Gliwicach, nie znam się, jesienne branży w Patyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jest też Kroko, który robił fajne necki z wtopionymi muchami i wiele innych, można by rzec że to najwyższa polska półka knifemakerów... Na facebooku znajdziesz, jak nie to dam kontakt bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 ...wygląda na to że już znalazłem tego którego szukałem zapowiada się ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ano, dawno do wątku nie zaglądałem, a tu taki klops :/ Już nie powrzucam, bo nie da się edytować postów... Wsio jest na moim pejsbuku - noże są publiczne, można oglądać Alek, mozesz wrzucic jeszcze raz w nowych postach. Pewnie najlepiej by bylo bezposrednio na jerka i bez zewnetrznego hostowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Spoko, będą fotki w obecnych postach (choć nie we wszystkich, bo wszystkich fotek na kompie już nie mam, ale produkty końcowe będzie widać) - moderator wyciągnął pomocną dłoń Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Alek_Art. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 ...wygląda na to że już znalazłem tego którego szukałem zapowiada się ciekawiePaweł coś Ty taki tajemniczy , pochwal się kogo znalazłeś do tej roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi