tpe Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Po ponad 20 latach prazy w WŚ, a wcześniej ŚS odeszli z wydawnictwa Jacek Kolendowicz i Marek Szymański. Red. naczelnym WŚ został Rafał Mleczak, a jego zastępcą Wojciech Krzyszczyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) ..ale straszysz ...uff ...takie chłopaki Edytowane 21 Stycznia 2019 przez lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Coś przemija, coś się zaczynabezrobotni na pewno nie zostaną ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Marek już od jakiegoś czasu dorabia sobie na na poczcie u mnie na wsi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ale strach mnie ogarnal tym wpisem. Po ostatnich wydarzeniach prosil bym aby troche inaczej tytuowac watki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) odeszli z gazety "Wędkarski Świat" i w marcu wyjdzie pierwszy numer ich nowego pisma z tego co pamiętam.Ale tytuł wątku rzeczywiście taki trochę nieczytelny. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez silurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Muszą czym prędzej założyć jakiś nowy żurnal bo nad kim będzie się pastwił SOB? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ludzie ok! Ale agitki i programowe schlebianie kiepskim wędkarskiego świata - żenujące..Najwyższy czas na profeskę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 PO prostu Rynek "ich" zweryfikował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 odeszli z gazety "Wędkarski Świat" i w marcu wyjdzie pierwszy numer ich nowego pisma z tego co pamiętam. Coś więcej gdzieś można przeczytać o ich nowej gazecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 ...w ich nowej gazecie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nareszcie. Znam Jacka osobiście i na pewno coś fajnego wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Powinni reaktywować Świat Spinningu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Raczej Wędkarz Polski, lub Polskie Stowarzyszenie Wędkarskie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jak rozmawiałem na targach w Łomiankach z Markiem i Szymkiem to powiedzieli, że ....kurcze zapomniałem he he 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Czyżby SKS ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Raczej DKD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Nie wiem co można nowego wymyślić w temacie miesięczników, ale życzę powodzenia. Moim zdaniem przyjął by się na naszym rynku kwartalnik wędkarski, takie pomieszanie książki z czasopismem w bardzo dobrej oprawie. Ale to tylko moje zdanie. pozdrówka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 z tego co mi powiedziano to będzie magazyn ...Wędlarstwo 360.prócz Jacka i Marka w zespole będzie,A.Niemiec,D.Dusza i A.Sikora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ostatnio wygrzebałem WŚ sprzed 10 lat. Przejrzałem, przeczytałem o zimowych jaziach na własnoręcznie dziergane wobki i parę innych artykułów. I wyobraźcie sobie, że nie znalazłem praktycznie wcale lokowania produktu ani kryptoreklamy jaką serwują obecnie Kotowski z Krzyszczykiem, Czyli Raymarine z Savagearem (albo odwrotnie...). Były dużo lepsze teksty, więcej merytoryki. Szkółka spławikowa Zalewskiego i Niemca absolutnie znakomita. Teraz te treści takie niekiedy trochę na siłę.Tylko Dusza jak zwykle niezmiennie znakomity.Może wyjdzie z tego wszystkiego coś dobrego. Na pewno będę miał porównanie, bo dosłownie 2 tygodnie temu przedłużyłem prenumeratę WŚ, a nowego Kolendowicza nie wypada nie kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 W internecie jest wystrczająco dużo agitki. Teraz pismo czym bardziej będzie merytoryczne tym większą szansę mam na stałe grono czytelników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jeżeli skład który podano wyżej się potwierdzi to super. Mógłby to być kwartalnik niekoniecznie miesięcznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Skład się potwierdzi.a i Zalewski też w ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jeśli dalej na łasce reklamodawców to będzie powtórka z rozrywki - Aliexpress z drugiej ręki, jigowanie w technice opadu, młócimy wodę od stycznia do grudnia, ryba miesiąca, uwolnić karpia, siaty won, stowarzyszenie fuck - i inne gównoburze dla podtrzymania zainteresowania..Oby nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi