mattor Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Cześć koledzy, Jeśli post jest w złym miejscu to bardzo prosze o przeniesienie, powiedzcie mi czym różnią się wedki Penn Rampage II Uptide 70-300Penn Rampage II Boat do 300 g Oraz Penn Rampage II Sensitip 70-300Tak jak druga opcja rozuemiem ze są 3 szczytówki wymienne tak w pozostałych dwóch opcjach jest inny podział segmentów, ale chodzi mi tez o wagę dlaczego jest taka różnica, ktoś łowi może którymś z tych kijków ? Lub może ktoś może polecić coś podobnego. Trzymałem dziś w ręku Sensitip i naprawde fajny kijek wiec szukam czegoś podobnego do tego modelu Mam nadzieje ze jestem zrozumiały i dzięki za odpowiedz, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Poszukaj w internecie i poczytaj na czym polegają metody połowu:- updite fishing- boat fishing.Jak poznasz metody to zrozumiesz różnice w sprzęcie (wędkach) [emoji4]. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattor Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dzięki bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi