Gadda Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Testował może ktoś z Was tą przynętę? Wygląda i pracuje bardzo obiecująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Qtmbh_HLwfY&fbclid=IwAR1fU4-cgpqyqwEdOxCb5lgFGHPbMN1nQH9_5F1WOAnAXP5A6zGw3xWiUAU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 legion Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Gdzie to można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Na Facebook jest użytkownik Marek Imierski - jego wyrób i tylko on sprzedaje... https://www.facebook.com/marek.imierski Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 legion Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 cos mi sie rzeka wydaje znajoma MZ pomysl zajebisty, ale nie nowatorski. Troszke inne podejscie do wynalazkow typu "mucha spinningowa" ie abu garcia hairy killer albo, przynety, ktorej nie moge znalezc (chyba pike pro bo cos mi swita), muchy z glowa i oczami z przodu wlasnie do podawania spinningiem. Osobiscie uzywam hairy killera i wlasnych kopii tej przynety z powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 cos mi sie rzeka wydaje znajoma MZ pomysl zajebisty, ale nie nowatorski. Troszke inne podejscie do wynalazkow typu "mucha spinningowa" ie abu garcia hairy killer albo, przynety, ktorej nie moge znalezc (chyba pike pro bo cos mi swita), muchy z glowa i oczami z przodu wlasnie do podawania spinningiem. Osobiscie uzywam hairy killera i wlasnych kopii tej przynety z powodzeniem.Podobne i łowne były fińskie Spintube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 cos mi sie rzeka wydaje znajoma MZ pomysl zajebisty, ale nie nowatorski. Troszke inne podejscie do wynalazkow typu "mucha spinningowa" ie abu garcia hairy killer albo, przynety, ktorej nie moge znalezc (chyba pike pro bo cos mi swita), muchy z glowa i oczami z przodu wlasnie do podawania spinningiem. Osobiscie uzywam hairy killera i wlasnych kopii tej przynety z powodzeniem.Może to Westin monster fly? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tak. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gadda
Testował może ktoś z Was tą przynętę? Wygląda i pracuje bardzo obiecująco...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi