bandog Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Czy któryś z Kolegów miał z nimi do czynienia a jak tak to co można o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 kolego kupiłeś już tego 12-40gr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Czy któryś z Kolegów miał z nimi do czynienia a jak tak to co można o nich powiedzieć? Super wendka, jestem bardzo zawodolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) lup wętka :-) ważne że super :-) Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez smokwelski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Witam ,posiada ktoś już ten kijek 12-40g i ma jakieś opinie o nim? Moża znacie jakieś filmy z jego pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 ja mam 10-40 dlugosci 2.13 chyba ogolnie to fajny kij do max 20gr glowka pozniej juz troche nie podbija....moze ten 12-40 jest bardziej "pałowaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Może w poniższym wątku coś znajdziesz. jerkbait.pl-wędki-savage-gear-pytania-informacje-opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi