amaru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 witam!zamówiłem kija shimano technium 15-40g i zastanawiam sie jaki dobrac kołowrotek mysle o spro nova red lub spro red arc co wy na to? moze jakis cormoran ,shimano raczej odpada bo ponoc sa kaszaniaste bo produkuja w malezji! czekam na wasza porade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam,co do Shimano to zależy jaki model,bo te z Japonii są całkiem dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amaru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam,co do Shimano to zależy jaki model,bo te z Japonii są całkiem dobretak tylko mi chodzi o kołowrotek do 400zł max a te japońce to pewnie kosztuja ponad tysiaka! wszystko na rynku teraz to z malezji i wykonanie ponoc zostawia duzo do zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Cześć Amaru,Witam Ciebie serdecznie na forum! Życzę przyjemności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amaru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Cześć Amaru,Witam Ciebie serdecznie na forum! Życzę przyjemności. PozdrawiamRemekwitam! i pozdrawiam równiez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jeżeli ma chodzić z plecionką - polecam Ryobi Zaubera. Mam, używam, nie narzekam. Na allegro można dostać za około 250 (ze sklepu, z gwarancją). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amaru Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jeżeli ma chodzić z plecionką - polecam Ryobi Zaubera. Mam, używam, nie narzekam. Na allegro można dostać za około 250 (ze sklepu, z gwarancją). slyszałem ze to bardzo mały kołowrotek lecz bardzo dobry cos mi po głowie ciagle chodzi ten spro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Mały, ale z dużą szpulą i metalowym korpusem. Ja do średniego spina używam 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 zauber naprawde fajna zabawka, a jak porównasz spro (nie pamiętam modelu) i zaubera to zauwarzysz że są takie same bo spro były projektowane ze speców z RYOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amaru Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ah juz zamówiłem razem z kijem shimano technium 20-50g http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=17&producer=250&kind=1149od poczatku mi chodził po głowie wiec miałbym wyzuty jak bym kupił inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 gratuluje wyboru. To na prawde swietni ei co wazne - SPRAWDZONA maszyna. myslę, że będziesz zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 orzech Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam.Nie ufam Shimano Technium. Świetna reklama, ale mój spining 10-30gr pękł w Szwecji na zaczepie jak siano. Ale skoro już zamówiony, życzę aby mój był wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amaru Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam.Nie ufam Shimano Technium. Świetna reklama, ale mój spining 10-30gr pękł w Szwecji na zaczepie jak siano. Ale skoro już zamówiony, życzę aby mój był wyjątkiem ja słyszałem ze to bardzo dobry kij jak na ta klase i cene narazie nie stac mnie na talona bardzo ciezko go dostac ponoc nie ma na hurtowniach chciałem kupic 15-45 ale nici tylko na fishing-mart jest 20-50 i nim sie zadowoliłem:) na wiosne dokupie jeszcze cos lekkiego moze z dragon teama pozdrawiam:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
amaru
witam!
zamówiłem kija shimano technium 15-40g i zastanawiam sie jaki dobrac kołowrotek mysle o spro nova red lub spro red arc co wy na to? moze jakis cormoran ,shimano raczej odpada bo ponoc sa kaszaniaste bo produkuja w malezji! czekam na wasza porade!
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi