Montano Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Chciałbym się dowiedzieć czym zajmujecie się zawodowo Nie chodzi oczywiście o konkretne nazwy firm, ale o stanowiska Ja obecnie studiuję zaocznie inżynierie zarządzania liniami produkcyjnymi. A pracuję... Na magazynie, bez doświadczenia i znajomości mogłem wybrać to lub call center / linka produkcyjna Czekam aż załapię się na jakiś staż, ale ciężko o to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Probuje wygrac w totka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja jestem reżyserem kina akcji. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Szukam roli w filmie akcji... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Śledzeniem ciekawych ofert w dziale sprzedam na jerku.... Edytowane 11 Września 2014 przez godski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wymagane podstawowe zwroty w języku niemieckim "Ja das ist optimal " i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Szukam roli w filmie akcji... Dagon musiał byś się ogolić tam tylko golone :D . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dagon musiał byś się ogolić tam tylko golone :D Straci cały urok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Śledzeniem ciekawych ofer w dziale sprzedam na jerku....buhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja zawodowo zajmuję się moją kobietą wieczorami, z resztą zapytajcie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja jestem reżyserem kina akcji. Ja Pana Panie rezyserze widzialem we wszystkich filmach, w tych polskich i tych zagranicznych Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 staram się przetrwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dagon musiał byś się ogolić tam tylko golone :D . "Cygaro" z wąsem. Mexicana style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wymagane podstawowe zwroty w języku niemieckim "Ja das ist optimal " i te sprawy Fantastische tempo! Nadam się? A po deszczu wałkuję dżdżownice na mokrym asfalcie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja całymi dniami licytuje na ebay-u po czym informuję żonę o zwycięskich "niespodzianie" aukcjach i dostaje patelnią w papę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cieszę się chłopaki, że na hasło "kino akcji" wszyscy macie zdrowe, męskie, skojarzenia. Nie zginiemy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cieszę się chłopaki, że na hasło "kino akcji" wszyscy macie zdrowe, męskie, skojarzenia. Nie zginiemy! Taaaaa powiedz to tym co w rurkach zasuwaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja ciągne na dwa etaty... w jednej robocie jestem prezesem a w drugiej dyrektorem. Z czegoś trzeba żyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mężczyźni w rurki się nie mieszczą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mężczyźni w rurki się nie mieszczą O to, to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja testuję wina.Zawód nazywa się kipling 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja testuję wina.Zawód nazywa się kipling Dobrą masz pracę, ja tego nie mogę robić bo mój Dyrektor nie toleruje picia w pracy, a że dobrze płacą nie mam zamiaru pracy zmieniać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja ciągne na dwa etaty... w jednej robocie jestem prezesem a w drugiej dyrektorem. Z czegoś trzeba żyć...Kolego...ciągnę to w tym momencie chyba złe określenie patrząc po skojarzeniach Kolegów z jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kolego...ciągnę to w tym momencie chyba złe określenie patrząc po skojarzeniach Kolegów z jerka to może niech popycha te etaty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Praca na dwa etaty i to w dwóch firmach , a w Polsce takie bezrobocie odstąp jeden komuś bez etatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi