janusz.walaszewski Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) @samwieszkto Ci kolarze to taka trochę inspiracja W Hasiorem, chyba ? P.S. Zajmuję się sprzedażą usług telekomunikacyjnych dla Biznesu. Edytowane 22 Września 2014 przez janusz.walaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Janusz, co tak późno się ujawniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Jestem tłumaczem audiowizualnym j. angielskiego. Inaczej to się nazywa "dialogista". Edytowane 23 Września 2014 przez Mosteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Całodobowa dostawa kowadeł ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Całodobowa dostawa kowadeł ! Zamawiam 460 sztuk na ul. Wiejską w W-wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zamawiam 460 sztuk na ul. Wiejską w W-wie. To chyba na pierwszą ratę.Trochę zakutych łbów tam jest,po sztuce na jeden może nie wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To chyba na pierwszą ratę.Trochę zakutych łbów tam jest,po sztuce na jeden może nie wystarczyć.Fakt, może podwójną ilość? na jednym kłaść a drugie zrzucać z dźwigu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Świadczymy usługi obróbki metali w szerokim zakresie i usługi projektowe stalowych oraz mechanicznych elementów konstrukcyjnych, w programach CAD a także z projektów powiżonych Działam w zakresie m.in.:- obróbka tokarska na maszynach CNC (skrawanie),- obróbka tokarska na maszynach konwencjonalnych do średnicy 1500mm,- obróbka frezerska w wielu płaszczyznach,- obróbka termiczna: spojenie metalu metodami spawania: spawanie MIG ,TIG,- kształtowanie arkuszy blachy na walcach,- precyzyjne wycinanie elementów z blachy na pożądany kształt za pomocą precyzyjnych urządzeń,- gilotynowanie blachy,- cięcie stali piłami taśmowymi,- cięcie wypalarkami tlenową CNC Stigal VX Stardard o stole roboczym 2500x6000 mm, możliwość cięcia blach o grubościach od 6 -100mm,- kompleksowe wykonawstwo stalowych wielkogabarytowych elementów mechanicznych i konstrukcyjnych. stanowisko- kotwiczka OWNER/wykształcenie- architekt/urbanista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 - kształtowanie arkuszy blachy na walcach,- precyzyjne wycinanie elementów z blachy na pożądany kształt za pomocą precyzyjnych urządzeń,- gilotynowanie blachy,Znaczy wahadłówki dasz radę zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Bardzo ciekawy wątek, przeczytałem uważnie i dawno się tak nie uśmiałem. Podejdę do tematu poważnie.Z zawodu jestem prezesem poważnej firmy w której jest jeszcze dwóch prezesów. Jeden jest odpowiedzialny za marketing sprzedaż i księgowość, drugi(mój Ojciec) za nic. Trzeci czyli ja za pozostałą część biznesu czyli taplanie się w błocie rybim śluzie, walkę z powodzią kopanie rowów, nurkowanie w stawach. Generalnie mi się nie nudzi. A tak w ogóle to hoduję ryby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wychodzi na to, że jestem przestępcą bo staram się osiągać zyski z nierządu i handlu żywym towarem Czyli jestem kocim sutenerem, namawiam koty do pieprzenia się a potem handluję ich dziećmi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ichtiolog. Sypie pasze, sprzątam rybie kupy, przerzucam , sortuje, leczę, pilnuje, doglądam, rozradzam, wożę , mrożę, filetuje , wędzę .... P.S- Krisu nie prawda, że Twój Tato nic nie robi, on na szeroką skale zajmuje się pijarem Waszej firmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 mrożę, filetuje , wędzę ....Na portalu promującym C&R takie rzeczy apage satanas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A ja produkuje taką rzecz, bez której każdy z nas na dłuższą metę nie może się obejść. Jak jej zabraknie robi się lament. A na dodatek tego wcale nie widać. Tylko czasami możemy poczuć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak się zacząłem właśnie zastanawiać, co ja robię zawodowo......i okazuje się że zawodowo to nic, ale ogólnie to; jeżdżę na crossie, off roudzie, hoduje pszczoły, robię bimber, poluje, łowie ryby, bawię się w łowisko, kosze łąki..... żona ma ma za to płatną pracę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Co do pracy... Hmmm...Tak trochę zastanawiam sięPodobnoOgólnie przecież wiadomo, żeAle generalnie, to nie ważne jest, co się robi. Byle być orłem. Byle do przodu. Krok za krokiem.PSA jeśli nie możemy być orłami, to w pracy należy przynajmniej dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ichtiolog. Sypie pasze, sprzątam rybie kupy, przerzucam , sortuje, leczę, pilnuje, doglądam, rozradzam, wożę , mrożę, filetuje , wędzę .... P.S- Krisu nie prawda, że Twój Tato nic nie robi, on na szeroką skale zajmuje się pijarem Waszej firmy )Czyli generalnie robisz to samo co ja:) No popatrz jeszcze tu dwóch o tym samym zawodzie nie widziałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja zostałem skazany na branżę Automotive - kontrola jakości.... A ja podobnie jak kolega również automotive, również kontrola jakości, (zakładam), że też w Gliwicach. Chyba jednak w innych firmach bo kolegi nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Spedytor międzynarodowy/ nauczyciel języka angielskiego i przedmiotów logistycznych. Z zawodu tłumacz. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja z kolei uprawiam trolling, uwielbiam watki o stellach i feniksach. Oprocz tego w wolnych chwilach jestem klamca, nie az takim jak prawnicy ale w wielu wypadkach niewiele im ustepuje. Wieczorami ucze wiedzy magicznej i wroze z tarota. Pozdrawiam, Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 W takim razie ja zawodowo kłamię więcej, częściej i na nieznaną skalę, co samo w sobie prawdą nie jest, a jakimś popapranym dzieckiem stereotypu i braku rozeznania. Ale... chyba sam w to nie wierzę, bo jak tu kłamcy dać wiarę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ja bujam w obłokach.... nie kłamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja z kolei uprawiam trolling, uwielbiam watki o stellach i feniksach. Oprocz tego w wolnych chwilach jestem klamca, nie az takim jak prawnicy ale w wielu wypadkach niewiele im ustepuje. Wieczorami ucze wiedzy magicznej i wroze z tarota. Pozdrawiam, Bujo No prosze, to jakies numerki w totka poprosze wywrozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 25 Września 2014 przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi