Skocz do zawartości

Nasze zawody i polecanie nawzajem.

Montano

Rekomendowane odpowiedzi

Przetwarzam sygnały z instrumentów pomiarowych umieszczonych na satelitach krążących wokół Ziemii. takie Earth Observation. Lub czasem robię symulatory tychże satelitów by sprawdzić czy procesor naziemny będzie działa ;)... Robiąc to w korpo myślę o wędkowaniu ;)

• Like 1

Dziwny temat, właściwie odpowiedzi.

A ja podnoszę rękę na głosowaniach. Potem sie podpisuje na kartce. Zadaje pytania, coś policze albo zaprogramuje. Ważna częścią pracy jest knucie, wymyślanie. Jestem w tym dobry.

Profesor w Kingsajz

https://goo.gl/images/j1KQ7q

• 6 miesięcy temu...

Witam.

Tak sobie pomyślałem, że każdy z nas coś tam w życiu robi.

Myślę aby stworzyć wątek gdzie nawzajem będziemy się polecać do konkretnej roboty.

Na pewno lepsze to niż dorwać kogoś z ogłoszenia.

Jeśli nie pasuje to do forum proszę o usunięcie.

• Like 1

Rozumiem, że wycięte namiary kontaktowe zostały uznane za reklamę... :good: :good: Ale to chyba nie grzech w takim temacie. ;)

Potencjalnych zainteresowanych zapraszam na PW... :)

A może właśnie zostawić namiary, a wręcz reklamować się tu u nas, wśród swoich?

Jak masz dać komuś zlecenie, coś kupić - to fajnie jak będziemy współpracować, dawać zarabiać swoim, kolegom wedkarzom, a nie ludziom przypadkowym.

Zakupy wedkarskie robię w pobliskim sklepie wedkarskim, gdy czegos nie ma - jade do tego dalej, w ostateczności internet. No i oczywiście nasza gielda :)

W życiu codziennym preferuję współpracę z firmami lokalnymi, później z innych województw. Taki lokalny patriotyzm ;)

Uważam, że nie ma nic złego w reklamowaniu się na forum i nawiązywaniu współpracy miedzy wedkarzami.

Przynajmniej jak z terminem roboty wykonawca nawali to wiadomo dlaczego - no tak brały że nie mogłem zejść z wody! ????

A zleceniodawca oczywiście okaże pełne zrozumienie, w odróżnieniu od jego żony.....

• Like 6

Fajny pomysł:-),gdyby ktoś szukał okien i drzwi drewnianych,bez znaczenia egzotyk(maranti,sapeli,iroko)oraz krajowe gatunki(sosna,dąb)zapraszam do kontaktu :-)

Do dyspozycji także grawer w drewnie ,co ,kto sobie wymarzy :-)

Edytowane przez hm62
  • Like 4