Czoper Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Krawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Spawacz konstrukcji drewnianych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pomocnik szpachlarza - zawód wyuczony we wyższej szkole pędzenia bimbru w bimbrownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Operator wibratora na terenach objętych pieczą polskich i zagranicznych grup sejsmologicznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja testuję wina.Zawód nazywa się kipling Ej chyba Ci się coś pomyliło. Kipling to był jakiś kapitan zuch o ile pamietam. Ten Twój zawód jakoś inaczej "kiprownik", czy cóś podobnego. Eh skleroza...U. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Krawiec Co kroisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 "Cygaro" z wąsem. Mexicana style ..a nie Hawana u Devila ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Co kroisz ??Czoperki pewnie czoperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja sprzedaje nie ważne co, ważne co Ty chcesz kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja sprzedaje nie ważne co, ważne co Ty chcesz kupić ? Po tym wpisie rozjaśnia mi się etymologia twojego pseudo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja kopie rowy........jak mnie ktos zdenerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 a ty Antek się ucz,bo całe życie będziesz tylko klucze podawał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ej chyba Ci się coś pomyliło. Kipling to był jakiś kapitan zuch o ile pamietam. Ten Twój zawód jakoś inaczej "kiprownik", czy cóś podobnego. Eh skleroza...U.Buahahaha.........Panowie nie róbcie sobie jaj Ja zawodowo ...przemycam Zozole za wschodnią granicę,nie są polskiego pochodzenia to jeszcze jakoś towar schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja gram w pokera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bardzo ciekawy watek. Ja jeszcze nie pracuje - koncowka liceum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Konserwator powierzchni płaskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Guzu, z gimbusami nam tu wyskoczyles... tu powazna rozmowa trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zapomniałem o drugim etacie... Amfetamina- produkcja, dystrybucja...masturbacja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wykładam na politechnice... A co ? To już różnie - kafle, parkiety, dywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Konserwator powierzchni płaskich...Jako kipling lubię właśnie płaskie powierzchnie,a nie gurkowate takie (sory ale mnie robota wciągła)cardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A Ja nie lubię się zajmować czym kolwiek bo wtedy nie mogę być na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A ja... wstaję rano robię przedzialek i mam fajrant 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja nadal poszukuje kierunku studiów - emeryt i rencista, za cholerę nie mogę znaleźć a znam takich co wyglądają jakby doktorat na kierunku rencista skończyli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A ja dymam w tej robocie i dymamJak przyjdzie wypłata, to jestem wydymany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Kierownik od spraw małoistotnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi