Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja nadal poszukuje kierunku studiówPolecam WSLB. Dla niezorientowanych: Wyższa Szkoła Lansu i Baunsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wita was kierownik działu przemiału miału 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Moja fucha to palacz opierdalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Specjalista od twista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zbieram śmieci- jak leci. Piję piwo. Robię dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie ustaję w wysiłku pobierania zasiłku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Ja w sumie pracuję jako ....? Kurde w zasadzie to jest nowy zawód nawet mu nazwy nie wymyślono... .Wspinając się po drabinie kariery ktoś zajumał szczebelki... i tak kombinuję jak by to z parteru na wyżyny wskoczyć.A podobno wszystko jest względne.... Prestidigitator..... oooo właśnie sztuczki magiczne to jest to! Edytowane 8 Maja 2015 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jako kipling lubię właśnie płaskie powierzchnie,a nie gurkowate takie (sory ale mnie robota wciągła)cardiNo dobrze. Niech będzie kipling. Ja tam panie człek zgodny. Bawiąc w Niderlandach kiedyśtam spożywałem potrawę co zwała sie kibeling. Coś mi to blisko kiplinga. Kucharzysz może ?UgliP.S.: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kibbeling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zbieram śmieci- jak leci.Piję piwo.Robię dzieci.Do w/w zajęć nie potrzeba zbytnich kwalifikacji . Proponuje dokształcic się !!! http://www.wup-katowice.pl/pl/artykuly/ksztalcenie_ustawiczne/0/140U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Szkoła jest dla głupich ....a praca dla biednych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Jestem uniwersalny Jeśli ktoś z Was mnie zatrudni mogę być kimś..... Poligrafia, magazyn, produkcja, biuro...., bez różnicy, aby się coś działo , no i by zarobić się coś w miarę dało "Taka ze mnie poeta" Edytowane 12 Września 2014 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja pracuję razem z moim bratem.A co robi brat?szuka roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzisiaj juz sie narobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Chlopaki przy wladzy obserwuja czy wyrabiamy norme 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No!W końcu!Za kratami... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Slinie sie przed katalogami japonskich firm wedkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzisiaj juz sie narobilem Adidas robił dresy dla Żerania???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To ja pracuję w POM-ie ( Powolny Obchód Miasta) - zawód: nocny ślusarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Adidas robił dresy dla Żerania???? Kto wie Chinskie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Gościu opanował jakąś wyższą formę lewitacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tumiwisizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frisky Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A ja robię jako konwojent duży stres i odpowiedzialność a płaca typowo Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A ja z zawodu jestem dyrektorem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) A ja pracuję w tym co lubię w sklepie wędkarskim , przynajmniej chodzę do pracy bez przymusu . Edytowane 13 Września 2014 przez Kajtelek2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi