Skocz do zawartości

Nasze zawody i polecanie nawzajem.

Montano

Rekomendowane odpowiedzi

A ja działa na pewnym portalu aukcyjnym, głównie naciągam, kradnę, nie płacę, nie odpowiadam na mejle, oszukuję, pożyczam i nie oddaję. A jak już nie ma kogo oszukać to sam kupuję na swoich aukcjach po czym sam sobie nie płacę i nie wysyłam wylicytowanych przedmiotów :)  :)  :)

A ja działa na pewnym portalu aukcyjnym, głównie naciągam, kradnę, nie płacę, nie odpowiadam na mejle, oszukuję, pożyczam i nie oddaję. A jak już nie ma kogo oszukać to sam kupuję na swoich aukcjach po czym sam sobie nie płacę i nie wysyłam wylicytowanych przedmiotów :)  :)  :)

Tyberiusz?

• Like 1

Nie wiem dlaczego z fajnego w sumie wątku robicie śmietnik. Ja osobiście chętnie korzystałem i korzystam z usług ' internetowych znajomych' w pracy zawodowej.

Po pierwsze dlatego, że moim zdaniem lepiej dać zarobić nawet dalekiemu znajomemu niż obcemu, a po drugie taka współpraca również mi daje jako takie poczucie lepiej wykonanej roboty.

Może dziwny jestem.

Ja tam się nie wstydzę: administruję, zarządzam, pośredniczę - ogólnie kompleksowo obsługuję nieruchomości.

• Like 3

Mdziam i Bartek mają rację.

Nie ma powodu ukrywać a tymbardziej nie ma się czego wstydzić.

Ja , wspólnie z Żoną , prowadzimy galerię sztuki.

Sprzedajemy prace śląskich artystów i oferujemy wyroby rzemiosła artystycznego.

Wykonujemy mozaiki , witraże , malarstwo ścienne i sztalugowe , projektujemy i przeprowadzamy realizacje różnych artystycznych przedsięwzięć.

Ja osobiście zajmuję dię przedewszystkim metaloplastyką , kowalstwem artystycznym i ślusarstwem unikatowym.

Robimy realizacje w zakresie małej architektury , meblarstwa , renowacji i rekonstrukcji zabytków ; wykonujemy prace współczesne i " stylowe " . Oprócz zwykłych zleceń zdarza nam się robić pomniki , rzeźby plenerowe , statuetki , rekwizyty teatralne i różne inne szaleństwa.

Zostawiam parę zdjęć naszych prac .

post-51100-0-15974800-1411392133_thumb.jpg

post-51100-0-03217800-1411392188_thumb.jpg

post-51100-0-92318700-1411392237_thumb.jpg

post-51100-0-79170700-1411392272_thumb.jpg

post-51100-0-86806500-1411392345_thumb.jpg

post-51100-0-88400400-1411392404_thumb.jpg

• Like 2

Nie wiem dlaczego z fajnego w sumie wątku robicie śmietnik.

No tak, czytając co kto robi myślałem że trafiłem na portal gdzie same obiboki, oszuści i lewusy. 

Bartek się przyznał, "Niewiemkto" - może niektóre z prezentowancyh dzieł nie przemawiają do mnie (kolarze czy pies a może wilk) ale lampa i kominek bardzo mi się podobają. 

A ja robię dla rządu ..........obcego kraju  B) . Tylko proszę nie informować BBN, ABW czy innych służb - i tak wiedzą  :P .