gorgol Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Taniej kupujesz na forum drożej sprzedajesz w sklepie??? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja pracuje u brata. Brat za robotą lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A ja pracuję w tym co lubię w sklepie wędkarskim , przynajmniej chodzę do pracy bez przymusu .Tylko od kiedy portal tablica - olx to sklep wędkarski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja jestem Krzysztof Jarzyna ze Szczecina i jestem szefem wszystkich szefów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wstaje rano na Teleexpres, a później to już fajrant. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urko Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wsadzam i wyciągam, ale generalnie od kilku lat, to raczej wsadzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ostatnio tak sobie dorabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Taplasz się w błocie ze "świnkami" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A kto by sie z takimi swinkami nie chcial potaplac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Taką świnkę to też bym z chęcią popychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A ja działa na pewnym portalu aukcyjnym, głównie naciągam, kradnę, nie płacę, nie odpowiadam na mejle, oszukuję, pożyczam i nie oddaję. A jak już nie ma kogo oszukać to sam kupuję na swoich aukcjach po czym sam sobie nie płacę i nie wysyłam wylicytowanych przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Szacun Robi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A ja działa na pewnym portalu aukcyjnym, głównie naciągam, kradnę, nie płacę, nie odpowiadam na mejle, oszukuję, pożyczam i nie oddaję. A jak już nie ma kogo oszukać to sam kupuję na swoich aukcjach po czym sam sobie nie płacę i nie wysyłam wylicytowanych przedmiotów Tyberiusz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Szkoła jest dla głupich ....a praca dla biednych. kolega z "roboty" tak mawiał: "Ucz się i pracuj a na stojąco wejdziesz pod stół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Import, eksport, drobna kradzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Import, eksport, drobna kradzież Ja myślałem że tester smaku pomidorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nie wiem dlaczego z fajnego w sumie wątku robicie śmietnik. Ja osobiście chętnie korzystałem i korzystam z usług ' internetowych znajomych' w pracy zawodowej. Po pierwsze dlatego, że moim zdaniem lepiej dać zarobić nawet dalekiemu znajomemu niż obcemu, a po drugie taka współpraca również mi daje jako takie poczucie lepiej wykonanej roboty. Może dziwny jestem. Ja tam się nie wstydzę: administruję, zarządzam, pośredniczę - ogólnie kompleksowo obsługuję nieruchomości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 A ja jestem inżynier od kibli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 A ja jestem inżynier od kibli Stacjonarnych, przenośnych, czy może takich do zadań specjalnych np. loty w kosmos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zwykłych, stacjonarnych.Jak to mój promotor powiedział dawno temu "Jesteś inżynier od wszystkiego, co w rurkach płynie, szczególnie musisz zwracać uwagę na gówno, by nie ubrudzić się za mocno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Mdziam i Bartek mają rację. Nie ma powodu ukrywać a tymbardziej nie ma się czego wstydzić. Ja , wspólnie z Żoną , prowadzimy galerię sztuki. Sprzedajemy prace śląskich artystów i oferujemy wyroby rzemiosła artystycznego. Wykonujemy mozaiki , witraże , malarstwo ścienne i sztalugowe , projektujemy i przeprowadzamy realizacje różnych artystycznych przedsięwzięć. Ja osobiście zajmuję dię przedewszystkim metaloplastyką , kowalstwem artystycznym i ślusarstwem unikatowym. Robimy realizacje w zakresie małej architektury , meblarstwa , renowacji i rekonstrukcji zabytków ; wykonujemy prace współczesne i " stylowe " . Oprócz zwykłych zleceń zdarza nam się robić pomniki , rzeźby plenerowe , statuetki , rekwizyty teatralne i różne inne szaleństwa.Zostawiam parę zdjęć naszych prac . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie wiem dlaczego z fajnego w sumie wątku robicie śmietnik.No tak, czytając co kto robi myślałem że trafiłem na portal gdzie same obiboki, oszuści i lewusy. Bartek się przyznał, "Niewiemkto" - może niektóre z prezentowancyh dzieł nie przemawiają do mnie (kolarze czy pies a może wilk) ale lampa i kominek bardzo mi się podobają. A ja robię dla rządu ..........obcego kraju . Tylko proszę nie informować BBN, ABW czy innych służb - i tak wiedzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja zostałem skazany na branżę Automotive - kontrola jakości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi