Esox1999 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 A ja jestem szambonurkiem , a w wolnych chwilach krętaczem . img host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Z wykształcenia Leśnik i Rolnik. Obecnie jestem na praktykach zawodowych w Norwegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A ja jestem szambonurkiem , a w wolnych chwilach krętaczem . img hostOj to okulary polary bardzo wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) 17 lat obsługi tegoż ustrojstwa Tam nie ma wiecej niz 20 metrów wiec nie przesadzajcie, ale szacun mimo wszystko, też mi się zdarza pracowac na wysokości i zawsze kolana troche grają Edytowane 12 Maja 2015 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 W pracy to głównie przeglądam forum... czasem wydam jakąś WZtke lub inną kupę papierów magazynowo-produkcyjno-księgowych. Generalnie jak ktoś potrzebuje cegłę klinkierową, to u nas można zobaczyć ale kupić już gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Odgrzewam!Panowie czy są na sali graficy, webmasterzy, programiści? Photoshop, Indesign, illustrator, php, jquery, greenSock? Potrzebuję zrobić spółdzielnię Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja programuje, ale nie zawodowo i w zasadzie tylko w C#. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja grzebię w Joomli, ale też nie zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja dalej szukam i szukam ........ i szukam pracy.Tylko praca musi być ciut lżejsza od spania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Slawek .... ja troche painta ogarniam ... przejdzie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja się grzebię w starociach ... nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 A ja urodziłem się zmęczony....i żyję po to, aby odpocząć! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja param się nieruchomościami. Łatwo jak towar nie ucieka i jest nieruchomy. [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja się grzebię w starociach ... nie pomogę Atari ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Atari ? Odra Edytowane 13 Lipca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Dziwny temat, właściwie odpowiedzi. A ja podnoszę rękę na głosowaniach. Potem sie podpisuje na kartce. Zadaje pytania, coś policze albo zaprogramuje. Ważna częścią pracy jest knucie, wymyślanie. Jestem w tym dobry. Edytowane 14 Lipca 2018 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dziwny temat, właściwie odpowiedzi. Ważna częścią pracy jest knucie, wymyślanie. Jestem w tym dobry.Czyli te wszystkie historie z rybami w tle to bajka...Piotrek rozczarowałeś mnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 A zdjęcia to fotomontaż tak na prawdę to nie moja wędka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Co do wymyślania. Ostatnio wymyśliłem system zarządzania ryzykiem w dużym funduszu inwestycyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Oooo ... gratuluję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Rano wkładam nogi w kapcie,i mówię fajrant. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Automatyka kolejowa, zwykłe i inteligentne systemy CCTV, systemy alarmowe (do grade 3 włącznie) oraz inteligentne domy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Ja spełniam marzenia . O własnym domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Branża instalacyjna, sprzedaż hurtowa. Bo jak mawiają: "lepszy gorszy handelek niż rowy i nowy szpadelek" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi