sacha Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Branża instalacyjna, sprzedaż hurtowa.Bo jak mawiają: "lepszy gorszy handelek niż rowy i nowy szpadelek"Już dawno temu pewna nacja mówiła :" Lepszy najgorszy handełes niż złota robota" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Sprawiam ból, upuszczam krew i pozostawiam po tym trwałe ślady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Sprawiam ból, upuszczam krew i pozostawiam po tym trwałe ślady Nie jesteś miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Przetwarzam sygnały z instrumentów pomiarowych umieszczonych na satelitach krążących wokół Ziemii. takie Earth Observation. Lub czasem robię symulatory tychże satelitów by sprawdzić czy procesor naziemny będzie działa ... Robiąc to w korpo myślę o wędkowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Nie jesteś miły Chyba nie jest tak źle. Dziękują, płacą... wracają po więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Sprawiam ból, upuszczam krew i pozostawiam po tym trwałe ślady Tatuaże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 MMA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 MMA Tatuaże?? Jedno w czasie drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Czyli Proktolog 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Czyli Proktolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 zawodowo walczę z ZUSem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Sadysta-dentysta abo "zimny chirurg" ???????????? Edytowane 15 Lipca 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 A ja urodziłem się zmęczony....i żyję po to, aby odpocząć!Greckie podejście do życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Greckie podejście do życia.Oby jednak nie skończyć jak Grecja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Dzięki za życzenia Danielu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Oby jednak nie skończyć jak Grecja Na bezrobociu też można odpocząć.Podobno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Dziwny temat, właściwie odpowiedzi. A ja podnoszę rękę na głosowaniach. Potem sie podpisuje na kartce. Zadaje pytania, coś policze albo zaprogramuje. Ważna częścią pracy jest knucie, wymyślanie. Jestem w tym dobry.Profesor w Kingsajzhttps://goo.gl/images/j1KQ7q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Sprawiam ból, upuszczam krew i pozostawiam po tym trwałe ślady Wydział kredytowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Łowię ryby i potem o tym piszę... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam.Tak sobie pomyślałem, że każdy z nas coś tam w życiu robi.Myślę aby stworzyć wątek gdzie nawzajem będziemy się polecać do konkretnej roboty.Na pewno lepsze to niż dorwać kogoś z ogłoszenia.Jeśli nie pasuje to do forum proszę o usunięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No to ja będę pierwszy:Łódzkie Konsorcjum Doradców Podatkowych i Prawnych sp. z o. o. Czym się zajmuję wynika z nazwy Spółki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Rozumiem, że wycięte namiary kontaktowe zostały uznane za reklamę... :good: Ale to chyba nie grzech w takim temacie. Potencjalnych zainteresowanych zapraszam na PW... A może właśnie zostawić namiary, a wręcz reklamować się tu u nas, wśród swoich?Jak masz dać komuś zlecenie, coś kupić - to fajnie jak będziemy współpracować, dawać zarabiać swoim, kolegom wedkarzom, a nie ludziom przypadkowym. Zakupy wedkarskie robię w pobliskim sklepie wedkarskim, gdy czegos nie ma - jade do tego dalej, w ostateczności internet. No i oczywiście nasza gielda W życiu codziennym preferuję współpracę z firmami lokalnymi, później z innych województw. Taki lokalny patriotyzm Uważam, że nie ma nic złego w reklamowaniu się na forum i nawiązywaniu współpracy miedzy wedkarzami.Przynajmniej jak z terminem roboty wykonawca nawali to wiadomo dlaczego - no tak brały że nie mogłem zejść z wody! ????A zleceniodawca oczywiście okaże pełne zrozumienie, w odróżnieniu od jego żony..... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Fajny pomysł:-),gdyby ktoś szukał okien i drzwi drewnianych,bez znaczenia egzotyk(maranti,sapeli,iroko)oraz krajowe gatunki(sosna,dąb)zapraszam do kontaktu :-)Do dyspozycji także grawer w drewnie ,co ,kto sobie wymarzy :-) Edytowane 28 Stycznia 2019 przez hm62 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 A takie coś ,[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 A takie tam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi