jacekp29 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ściana 630x300 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Rozumiem, że zajmujesz się roletami, bramami tego typu, itp? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jak coś do dizelka to zapraszam. Specjalizacja ( żadnych aku, pasków czy też opon) - tylko aparatura paliwowa czyli wtryskiwacze, pompy wtryskowe i graty do nich. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Pewnie szybko zniknie ale zanim zniknie :- systemy klimatyzacji- pontony-akumulatory Lifepo4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 No to i ja,Informatyk + naprawa i modernizacja komputerów, sieci LAN i WiFi itp Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jak cos to serwis sprzetu biurowego.Wszystkie marki xera,drukarki,plotery,niszczarki kompy itp. Dodatkowo grzebie w elektronice,automatyce,elektryce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Jak coś do dizelka to zapraszam. Specjalizacja ( żadnych aku, pasków czy też opon) - tylko aparatura paliwowa czyli wtryskiwacze, pompy wtryskowe i graty do nich. No miałem już do Ciebie pisać ws wtrysków do Avensisa ale coś mu się ostatnio odmieniło i zapala jak należy. Mając na uwadze koszty mam nadzieję, że mu się nie odwidzi A takie tam Ściana 630x300 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Widzę, że robimy obecnie w tej samej branży tylko ja za Odrą: http://schattenfabrik-sonnenschutz.de Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Pawgas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Wątek, wbrew początkowym obawom, poszedł w dobrym kierunku.Czy jest szansa na oczyszczanie lekkk tego wątku tak, aby został konkret - gdy trzeba nam bedzie pomocy z jakiejkolwiek dziedziny - lecimy wątek gdzie są po kolei specjalizacje kolegów.To moze byc bardzo pomocny, choć z czasem pewnie rzadko uzupelniany temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na ten moment mogę ogarnąć odzież roboczą / BHP - choć w internetach ceny czesto są tak po bandzie ze juz niewiele da rade zejść z ceną, ale coś na pewno, więc jak cos to służę pomocą. Również wysyłkowo. Dodatkowo olej napędowy w dobrej cenie na stacji paliw w Lublinie - dla firm transportowych czy gospodarstw rolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Trochę wyczyściłem, zobaczymy jak temat się potoczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Może rodzaj indexu na pierwszej stronie wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 WitamKrótko i na temat.Okna i drzwi PCV i ALUMINIUM, plus wszystkie dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Inspektor NDT - FPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 No miałem już do Ciebie pisać ws wtrysków do Avensisa ale coś mu się ostatnio odmieniło i zapala jak należy. Mając na uwadze koszty mam nadzieję, że mu się nie odwidzi Widzę, że robimy obecnie w tej samej branży tylko ja za Odrą: http://schattenfabrik-sonnenschutz.deTeż miałem takie nadzieje bo raz moja Avensis paliła jak nówka, raz jak stary rupieć ale finalnie niestety się nie odwidziało Im szybciej tym lepiej, i tak tego nie unikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Inżynier nadzoru spawalniczego (IWE, VT-2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Chłodnictwo ,czynniki chłodnicze ,systemy klimatyzacji . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak trzeba zrobić serwis naprawę kotła gazowego, olejowego i nagrzewnic zapraszam. Kraków w promieniu 100km.Zapomniałem dodać wszystkim Koleżankom i Kolegom z Jerka 10% zniżki na serwis kotłów gazowych.Wszystkim także sprzedam kotły Fonditala i Buderusa w super cenie.Dla chętnych wraz z montażem.www.pirofrost.pl Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez szczupak1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi