Skocz do zawartości

Nasze zawody i polecanie nawzajem.

Montano

Rekomendowane odpowiedzi

Jak coś do dizelka to zapraszam. Specjalizacja ( żadnych aku, pasków czy też opon) - tylko aparatura paliwowa czyli wtryskiwacze, pompy wtryskowe i graty do nich.

No miałem już do Ciebie pisać ws wtrysków do Avensisa ale coś mu się ostatnio odmieniło i zapala jak należy. Mając na uwadze koszty mam nadzieję, że mu się nie odwidzi  :lol:

A takie tam 

Ściana 630x300cf2f398055ecbb2d3582814589130aa0.jpgbcd5c60edf2d72723bde97f34246c699.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Widzę, że robimy obecnie w tej samej branży tylko ja za Odrą:

http://schattenfabrik-sonnenschutz.de

Edytowane przez Pawgas
  • Like 1

Wątek, wbrew początkowym obawom, poszedł w dobrym kierunku.

Czy jest szansa na oczyszczanie lekkk tego wątku tak, aby został konkret - gdy trzeba nam bedzie pomocy z jakiejkolwiek dziedziny - lecimy wątek gdzie są po kolei specjalizacje kolegów.

To moze byc bardzo pomocny, choć z czasem pewnie rzadko uzupelniany temat.

• Like 1

Na ten moment mogę ogarnąć odzież roboczą / BHP - choć w internetach ceny czesto są tak po bandzie ze juz niewiele da rade zejść z ceną, ale coś na pewno, więc jak cos to służę pomocą. Również wysyłkowo.

Dodatkowo olej napędowy w dobrej cenie na stacji paliw w Lublinie - dla firm transportowych czy gospodarstw rolnych.

No miałem już do Ciebie pisać ws wtrysków do Avensisa ale coś mu się ostatnio odmieniło i zapala jak należy. Mając na uwadze koszty mam nadzieję, że mu się nie odwidzi  :lol:

Widzę, że robimy obecnie w tej samej branży tylko ja za Odrą:

http://schattenfabrik-sonnenschutz.de

Też miałem takie nadzieje bo raz moja Avensis paliła jak nówka, raz jak stary rupieć ale finalnie niestety się nie odwidziało :) Im szybciej tym lepiej, i tak tego nie unikniesz :)

• 2 miesiące temu...

Jak trzeba zrobić serwis naprawę kotła gazowego, olejowego i nagrzewnic zapraszam. Kraków  w promieniu 100km.

Zapomniałem dodać wszystkim Koleżankom i Kolegom z Jerka 10% zniżki na serwis kotłów gazowych.

Wszystkim także sprzedam kotły Fonditala i Buderusa w super cenie.

Dla chętnych wraz z montażem.

www.pirofrost.pl

Edytowane przez szczupak1
  • Like 2