marek25 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jak w temacie ,czy warto kupić ,czy dobrze chroni kołowrotek, proszę o opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Polecam taką skrzyneczkę. W środku jest pełna gąbki więc można sobie zaaranżować wnętrze wg uznania. No i jest pancerna. https://www.jula.pl/catalog/artykuly-budowlane-i-farby/przechowywanie/systemy-do-przechowywania-narzedzi/skrzynki-narzedziowe/walizka-ochronna-001593/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek25 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Skrzyneczka rzeczywiście pancerna ,ale mi chodzi o coś możliwie najmniejszego stąd pomysł o muszli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Skrzyneczka rzeczywiście pancerna ,ale mi chodzi o coś możliwie najmniejszego stąd pomysł o muszli .To muszla nie jest właściwym kierunkiemMuszla jest obszernaMając miękki pokrowiec neoprenowy możesz w takiej muszli umieścić kołowrotek w pokrowcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek25 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 To muszla nie jest właściwym kierunkiemMuszla jest obszernaMając miękki pokrowiec neoprenowy możesz w takiej muszli umieścić kołowrotek w pokrowcu...Jeżeli muszla nie jest właściwym kierunkiem ,to może coś polecisz ,potrzebuję coś gdzie wejdzie daiwa w rozmiarze 2508,3012,możliwie najmniejszego ,neoprenowe posiadam ale one nie gwarantują dostatecznego zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W każdym markecie można kupić coś takiego:https://sklep.plast-team.pl/pojemnik-do-przechowywania-z-pokrywa-2-8l-home-box-p-412.html są różnej wielkości mam takie w których trzymam daiwy 2000 a już 3000 nie wejdzie, można sobie dobrać tak, że kołowrotek wchodzi na styk i cieszyć się dobrym zabezpieczeniem za niewielkie pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Zobacz mam coś takiego może zainteresuje Cię to. Do tej mniejszej można dołożyć wypełnienie piankowe tylko sprawdź wysokość kabłąka po złożeniu.W razie czego kolory mam też inne. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi