admin Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Cześć,I co odliczacie już do rozpoczęcia sezonu pstrągowego? Jakie poczyniliście przygotowania? Gdzie zamierzacie rozpocząć? Czy coś zmieniliście w stosunku do zeszłego roku? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nic nie pomrozi, nic nie pomrozi... W ubiegłym roku się wystarczająco wymroziło Łowiłem lipienie przy -15 stopniach. Szaleństwo Oby w tym roku zima była delikatniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 panie meteorologu trzymam cię za słowo. Mam niedosyt po ostatnim sezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nic nie pomrozi, nic nie pomrozi... W ubiegłym roku się wystarczająco wymroziło Łowiłem lipienie przy -15 stopniach. Szaleństwo Oby w tym roku zima była delikatniejsza. Jacek z tego co pamiętam w zeszłym roku to Ty pierwszy umieściłeś zdjęcie ryby sezonu 2006. Jestem ciekawy kto w tym roku pierwszy wrzuci fotkę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 @RemkuW tym roku jest wyjątkowa okazja, gdyż 31 grudnia (ostatni dzień okresu) przypada na dzień wolny od pracy (niedziela) Ja już ustawiam żonkę, że rankiem przez sylwetsrowym szaleństwem wymknę się... zdjęcia porobić Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 @remekMnie również na trocie jakby NIE CIĄGNIE NA TROCIE . Nie znam nikogo, z mojego zaścianka, z kim mógłbym machnąć, te blisko 450 km, w jedną stronę -samemu ciężko jest się wybrać. Troszkę żałuję ale zawsze mam na podorędziu Kwisę czy Bóbr.Pewnie sezon rozpocznę na Kwisie. @jaculek, może Cię spotkam gdzieś pod Radogoszczą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 remek,to może jakiś konkurs na pierwsze zdjęcie min.40-ka no i oczywiście trotki. . Z nagrodą nie trzeba przesadzać,ot jakiś kijaszek do 1500 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 @RemkuW tym roku jest wyjątkowa okazja, gdyż 31 grudnia (ostatni dzień okresu) przypada na dzień wolny od pracy (niedziela) to oczywiscie pewna interpretacja?Jeśli tak, a inaczej nie zakładam, to zapraszam chętnych nad Rządzę, czytałem kiedyś o odcinku od Papierni do Osęczyzny. Zapraszam oczywiście na spacer, bo ja tam będę pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 w przyszłym roku i ja zaczynam pstrągowanie, choć mogą to być trocie przecież mam teraz blisko, a od lipca przyszłego roku bede mieszkał 200 metrów od Redy siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Pomyliłeś się - 10 PozdrawiamRemek Jutro będę szybszy pozdrawiam Wolałem nie czekać i napisze teraz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Porter Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Sebek może w końcu mnie weźmiesz,chętnie bym jakiegoś kropka złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @HeniutekZnakomity pomysł z tym konkursem @RemekCo do interpretacji, to wolałem wcześniej sprawdzić w ZO PZW Wrocław - ułomny człek jestem, znaczy wyposzczony W tym roku łowimy od 31 grudnia, tj. od niedzieli @SiudakA kiedy ściągniesz z rodziną na Dolny Śląsk? Przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @MGOR napisałto oczywiscie pewna interpretacja?Jeśli tak, a inaczej nie zakładam, to zapraszam chętnych nad Rządzę, czytałem kiedyś o odcinku od Papierni do Osęczyzny. Zapraszam oczywiście na spacer, bo ja tam będę pierwszy raz Rządza to piękna rzeczka, troche kropek w niej pływa, ale jak powiedział mój znajomy aby pstrągi się tu utrzymały, trzeba wszystkie okoliczne wioski splić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Porter, oczywiście, że tak. Musimy dogadać się co do terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Pablom, twój znajomy ma niestety rację... Niedalej jak w lipcu widziałem kłusowników łowiących w Rudawie (piękna rzeka pstrągowa przepływająca przez Kraków) co łapali na robala. Trzeba było to widzieć. Ruski teleskop, wielki spławik i kilka troków ,na każdym gigantyczny hak z dżdżownicą/rosówką. Żałuję ,że nie miałem komórki to bym zawołał po straż (i tak wątpię czy by przyjechali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak przy zgłoszeniu zapytasz o nazwisko osoby przyjmującej to zgłoszenie to wtedy raczej przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ...Jak przy zgłoszeniu zapytasz o nazwisko osoby przyjmującej to zgłoszenie to wtedy raczej przyjadą... - dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A propos pstrągów- był ktoś w tym roku nad Wdą i łowił ryby??Piękna rzeczka-ja łowiłem w okolicznych jeziorach- na Wdę nie kupiłem licencji więc przepadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Bardzo często łowię nad Wdą.Ryby są ,ale trzeba trochę poznać rzekę by mieć sukcesy lub trafić na odpowiedni moment.Na spinning jest tp do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Bardzo często łowię nad Wdą.Ryby są ,ale trzeba trochę poznać rzekę by mieć sukcesy lub trafić na odpowiedni moment.Na spinning jest to dość trodna woda ponieważ ,często ryby stoją tuż przy brzegu na płytkiej wodzie.Nierzadko lowiłem ładne ryby 10 cm od brzegu pod drzewkiem na wodzie 30 centymetrowej!Muszką jest latwiej.Wystarczy puknąć muszką o konar,ona się od niego odbije,i już płynie we właściwym kierunku.Spinningiem można się zabić.Ale czasami woblerek jest skuteczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak z nudów przeglądam starocie...i... już niedługo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 8 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 ... 7dni ... i to do Troci A Potoki niech jeszcze odpoczywają orion99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 @orion,jestem tego samego zdania,pierw troć.Może będziesz 7-go w Zambrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 @heniutekWstępnie planuję spędzenie każdego weekendu nad rzeką Więc jeżeli nic nie stanie mi na przeszkodzie to spotkamy się 7-ego nad Parsętą Pierwszy wypad już w niedzielę rano wow ! Pozdroorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MATAS Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 wszyscy odliczaja i czekaja a final bedzie taki ze w 1 dniu nic nie padnie Ktos ma jakies wiesci z przeplawek? - 6 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
I co odliczacie już do rozpoczęcia sezonu pstrągowego? Jakie poczyniliście przygotowania? Gdzie zamierzacie rozpocząć? Czy coś zmieniliście w stosunku do zeszłego roku?
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
8
6
6
6
Popularne dni
21 Gru
18
22 Gru
10