admin Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Cześć,I co odliczacie już do rozpoczęcia sezonu pstrągowego? Jakie poczyniliście przygotowania? Gdzie zamierzacie rozpocząć? Czy coś zmieniliście w stosunku do zeszłego roku? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Co do przygotowań- ja w tym roku będę łowił na muchę- pojadę na kilka rzeczek poćwiczyć. Zakupiłem w tym celu kilka streamerów w różnych wielkościach i barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 zlitujcie się,31-go pracuję,no chyba że jakieś wagary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja nie odliczam, bo u mnie juz od dzisiaj pstrag jest otwarty ... wiec za wedke i nad strumyk, trzeba sprawdzic nowy teren lowieckidzis pstrazkow jak na lekarstwo, yo! ale za to klenie grasuja jak nawiedzone Jacek z tego co pamiętam w zeszłym roku to Ty pierwszy umieściłeś zdjęcie ryby sezonu 2006. Jestem ciekawy kto w tym roku pierwszy wrzuci fotkę.to beda pierwsze zdjecia z sezonu pstragowego ... choc malo kropkowane sorry za jakosc fotek z komorki @remek, perlowo-biale gloogi 3,5 cm i 4 cm to straszna bron kleniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 dzisiaj znalezlismy kila stanowisk z pstragami, czesciowo duze i bardzo duze drapiezniki, niestety ryby nie wspolpracowaly totalnie, mielismy z juniorem kilka niezdecydowanych wyjsc do woblerow, mlody zacial nawet rybe ale slabo i spadla po kilkunastu sekundachzobaczymy jak bedzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Połamnia Pitt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 no i nie polamalem ale tez nic nie zlapalismy, ryby byly leniwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 To tak sobie z lekka dzisiaj powspominałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 @zamekr, piknie ubarwiony... kropek oczywiscie nie zamker ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A to tak dla natchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A to tak dla natchnienia. O rany! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 kropek oczywiscie nie zamker ... A mi co brak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 O rany! PozdrawiamRemek Remku tylko nie myśl ,że Cię szczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 kropek oczywiscie nie zamker ... A mi co brak ??? Zamker nie twierdze ze cos brak - ja wole kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zamker nie twierdze ze cos brak - ja wole kropki No to jak tylko podleczę nogę to utłukęjakąś obrotóweczkę na te konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 000 do boju panowie i panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgodnie z zapowiedzią udałem się dzisiaj nad Rządzę. I szczerze powiem, że nie wiem co mam napisać. Kiedyś czytałem, że łowienie pstrągów to wyższa szkoła jazdy. I tak pewnie jest. Trudne, zarośnięte, zadrzewione, najczęściej płytkie, podmokłe łowisko. Kilka godzin okraszone niewielkim szczupaczkiem. Wiatr wiał niemiłosienie, a miejscowi twierdzą, że pstrągi to były ale 15 lat temu. Mimo to chętnie tam wrócę ps. Wszystkiego najlepsze w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kurde przegapiłem ten wątek, ale zacząłem następny pt. PSTRĄGI 2007.. przeniesiecie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
I co odliczacie już do rozpoczęcia sezonu pstrągowego? Jakie poczyniliście przygotowania? Gdzie zamierzacie rozpocząć? Czy coś zmieniliście w stosunku do zeszłego roku?
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
8
6
6
6
Popularne dni
21 Gru
18
22 Gru
10