Skocz do zawartości
  • 0

Pstrągowe odliczanie

admin

Pytanie

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ja nie odliczam, bo u mnie juz od dzisiaj pstrag jest otwarty ... wiec za wedke i nad strumyk, trzeba sprawdzic nowy teren lowiecki

dzis pstrazkow jak na lekarstwo, yo! ale za to klenie grasuja jak nawiedzone :mellow:

Jacek z tego co pamiętam w zeszłym roku to Ty pierwszy umieściłeś zdjęcie ryby sezonu 2006. Jestem ciekawy kto w tym roku pierwszy wrzuci fotkę.

to beda pierwsze zdjecia z sezonu pstragowego ... choc malo kropkowane :mellow: :mellow: :mellow:

http://www.hechtfieber.de/forum/userpix/8_dsc00014_1.jpghttp://www.hechtfieber.de/forum/userpix/8_dsc00015_1.jpg

sorry za jakosc fotek z komorki :D

@remek, perlowo-biale gloogi 3,5 cm i 4 cm to straszna bron kleniowa :mellow: :mellow: :mellow:

• 0

Zgodnie z zapowiedzią udałem się dzisiaj nad Rządzę. I szczerze powiem, że nie wiem co mam napisać. Kiedyś czytałem, że łowienie pstrągów to wyższa szkoła jazdy. I tak pewnie jest. Trudne, zarośnięte, zadrzewione, najczęściej płytkie, podmokłe łowisko. Kilka godzin okraszone niewielkim szczupaczkiem. Wiatr wiał niemiłosienie, a miejscowi twierdzą, że pstrągi to były ale 15 lat temu. Mimo to chętnie tam wrócę :D

ps. Wszystkiego najlepsze w Nowym Roku!!

post-247-1348913333,311_thumb.jpg